Tenyleg ekkora szar lennek? Vagy anyamban van a hiba?
Az tény, hogy a kérdező stílusa elég ocsmány és beképzelt. Már a helyesírás is - ha azt várod, hogy aki elolvassa, segítsen, legyen már benned annyi igényesség, hogy helyesen írsz. Ideböfögsz egy ennyire formázatlan f..tengert... meg azért kimoshatnád a szádat szappannal is tudnod kéne kicsit, hol a helyed.
De látok itt azért az anya oldaláról is fura dolgokat. Hát nem tudom, ha én anya lennék, akkor nem a saját részemre vett drága cipő lenne fontosabb, hanem az, hogy a gyerekemnek legyen jó cipője. Meg 2 hét után sem kellene bármilyen jöttment palit odaköltöztetni. Meg hogy a f..zim locskolhatja a vizet 2 óráig is, de ha a lányom/fiam több, mint 5 percig zuhanyzik, akkor már ordítok. Azt sem értem, hogy főleg miután leírta a kérdező, hogy diákmunkázik is, miért mondja mindenki, hogy "hőőőőőőő, keressé' erre meg arra pénzt". Ha van még más is, amiről nem tudunk, hogy az anyja rajta spórol, akkor lehet, hogy az a pénz, amit megkeres, elmegy alap dolgokra (gondolom, mivel van pasija, gyógyszerre vagy óvszerre pl., a barátaival is ki akar mozdulni)... és azért egy 17 éves kölöknek még nem magát kellene eltartania.
Más kérdés, hogy sok dologban azért sztem kicsit telhetetlen vagy:
- mi a baj a kínai ruhával? Hogy nem lehet vele menőzni? Mert abból is lehet jó minőségűt venni (legjobb farmerom kínais volt, pedig volt jóval drágább, márkás is)
- most nem tök mindegy, hogy márkázott Nutellát eszel vagy sem? Annyival nem szarabb a noname szerintem. A legtöbbnek nem is futja Nutellára, vagy még a "szar verzióra" mégis tök jól megvannak... nem kellene, hogy ez ennyire központi téma legyen
- cipőügyben: az a bajod, hogy elamortizálódott / foszlik / nem lehet már benne járni, vagy az, hogy nem a legújabb divat és a menőcsajszikák cikiznek a suliban? Mert azért van különbség a kettő között
- derogál neked buszozni, hogy azon rinyálsz, hogy van kocsi, de nem fuvarozzák a popsid?
Rettenetesen ostoba és alpári vagy.
Isten óvjon mindenkit, hogy az orvosin ilyenek végezzenek mint te. A kérdésedre a válasz igen, nagyon sz.r alak vagy.
Hoppá ! A busz :D
Mennyi is egy hónapra a bérlet (vagy jegy )? :D Hmmm..ja igen több mint 4000 ft xD
Gondolom nem te veszed magadnak (+a testvéred ) :D
Ez havonta több mint 8000 ft-ot jelent (vagy többet,ha buszjeggyel mentek,vagy ha távolsági a busz )
Elég nehéz így elhinni,hogy keveset költ rátok.Persze,te még nem tudod,hogy milyen amikor el kell tartani 2 kölyköt + lakás és pasi +egyéb kiadások,ráadásul ezt 400.000 ft-ból.
Hidd el,hamar elmegy az a pénz.Kaja,számlák,tisztítószerek,gyógyszer,óvszer,benzin,buszjegy vagy bérlet,ruhák...sorolni lehetne még.
Nem könnyű így...
A baj a beképzelt, lenéző stílusoddal van. A "szar mogyorókrém" sem 2 Ft, a ruháid, a gázszámla, a tankönyveid, a tisztálkodószereid, a kajád, az internet, a fűtés sem az, és még sorolhatnám. Anyud meg mekkora szemét, hogy néha magára is költ pedig költhetné rád is, nem igaz..? 17 évesen több eszed lehetne, pláne az orvosira, oda nem árt.
Nézzél egy kicsit magadba.
Kérdésedre a válasz IGEN!
Én csak azt kívánom, hogy neked is ugyanilyen gyereked legyen, mint te vagy ;)
szegény kislány se nutela se orvosi és még kocsival se viszik a királyi fenekét...
hát borzaszto milyen problémáid vannak
keres melot és ismerd meg a realitást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!