A szüleimnek semmi nem jó?
Sziasztok!
14 éves lány vagyok, most 7. osztályos. (év vesztes)
Tavaly az év végi bizonyítványomban 4 darad 4-es volt, a többi 5-ös. A mostani félévim jobb, javítottam.
Mindegy, nem is ez a lényeg.
Ma az iskolában kihívtak felelni hittanórán. 5-öst kaptam, viszonylag nehéz kérdések voltak. Miután hazajöttem, az volt az első dolgom, hogy a szüleimnek elmondjam.
-Anya, kaptam egy 5-öst hittanból!
- Ügyes vagy.
-Apa, kaptam egy 5-öst!
-Miből?
- Hittanból.
- Pff, valami fontosabb tantárgyból nem?
- Nyelvtanból kaptam egy 4-est. (mondatelemzés, alany, állítmány, tárgy)
- És a 4-est miért?
- Dolgozatra.
Nem szólt semmit....
Kb. egy fél órája mutattam nekik egy előzetest, (Ricsi a gyólya) és megkérdeztem elmehetünk-e.
-Hittan 5-ösért?? Kizárt.
Majd anya közbeszól:
- Majd egy barátnőddel elmész.
Apa:
- Hogy néz az ki, hogy mi elmegyünk? Majd te barátnőddel elmész.
Én még csak 2x voltam idegen községben a szüleim nélkül, de akkor sem egyedül, hanem felnőttel. Ez annyira rosszul esett. Az 5-ösnél jobban szerintetek hogy lehet teljesíteni, hogy megdicsérjenek?
Ui.: Én csak egy közös mozizást szerettem volna, úgy gondolom, megérdemelném. Vagy szerintetek nem?
Nagyon szépen megköszönném a válaszokat!
Most komolyan azért panaszkodsz, mert a szüleid elküldenek moziba a barátnőddel? Micsoda vademberek! Ricsi a gólyát nem megnézni veled, mikor te ötöst kaptál.. hihetetlen. Borzasztó.
(Na? Jó volt? Most jobb?)
De akkor mégis nekik lenne igazuk?
Nem érdemlem meg, hogy megdicsérjen?
En 18 eves vagyok, 12.osztályos. Minden évben 4.5 fölött volt az átlagom, idén 4.8 . Sose dicsértek meg ugy igazán pedig egesz eletemben nagyon odatettem magam, hiszen nagyon nehezen tanulok.
Ügyes vagy és legyél büszke magadra, örülj hogy a baratnőddel elengednek moziba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!