Mit csináljak? Semmi ajándékkal nem készültem szüleimnek.
Megbeszéltük, hogy nem ajándékozunk, nem megyünk sehova, talán fa lesz, meg valami egyszerű vacsora, és ennyi, nem csinálunk felhajtást. Most viszont mindketten elvonultak ajándékot csomagolni, én meg komolyan vettem, és semmit nem készítettem nekik...
Ez nagyon ciki? Szülők, nektek rosszul esne?
21/L
Hát elég nagy hülyeség volt, utolsó. ...
Nem kell magad rosszul érezni, kerdezo. Ha így beszéltetek meg, akkor nyugodtan mondható, hogybte nem készültek semmivel, mert a megállapodáshoz tartotta magad
Huh most össze fog dőlni a világ.
Szerintem nyugodtan eléjük állhatsz, hiszen tartottad magad a megbeszéltekhez.
Velem még ilyen nem történt de egy közeli ismerősömmel igen.
Dettó ugyanez.
Megbeszélték a szülőkkel, (a szülők akarták, ők találták ki), hogy ne legyen ajándékozás.
Aztán ők mégis vettek ajándékot.
Majd tök rosszul érezték magukat, meg voltak sértődve, hogy a gyerekük nem vett nekik ajándékot. (még nekem is elpanaszolták)
Na ezek után én ilyennek nem dőlök be.
Akár esküvő vagy szülinap vagy bármi van, és mondják, hogy nem kell ajándék, akkor én nem merek ajándék nélkül beállítani, még akkor sem, ha az utolsó forintomat kell ajándékra költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!