Szerintetek sincs ehhez, semmi közük a szüleimnek, és az egész családomnak?
15 éves fiú vagyok, és cigizem körülbelül egy éve kezdtem.
Mindenki próbál leszoktatni, szüleim, húgom, nagyszüleim stb... Mindig mondom nekik, hogy ez az én döntésem, és miattuk nem fogok leszokni. Apukám már 6 éve letette, de most megint visszaszokott, állítólag miattam. Rajta kívül, csak az ő anyja (nagymamám) cigizik a vérszerű rokonaim közül. Tényleg mindent megadnak nekem a szüleim, ezért hálás is vagyok, csak szerintem ez tényleg egy olyan téma, amibe semmi beleszólásuk nincsen. Pedig nem is szívok olyan sokat, naponta vagy 4 szálat.
Van beleszólásuk.
1, Nem vagy 18, csak 15. (talán ez nem annyira feltétel de alap egy másikhoz)
2, az előbbiből kifolyólag gondolom nem jársz el dolgozni, hogy megkeresd a cigire valót. Ha a te pénzed lenne akkor jogosan nem szólhatnának bele. Így a végén majd nem adnak pénzt és nem lesz cigi... Nekem is ezt mondták a szüleim. Ha megdolgozok azért a pénzért, cigizzek. De ők nem adnak rá. Így korrekt.
Emlékszem, milyen menőnek éreztem én is magam 16 évesen, mikor sunyiban cigiztünk a suliudvaron, figyelve arra, hogy a tanárok ne lássanak meg, de mindenki más igen. :D
Ma már, 10 évvel később ezt nagyon gyerekesnek és cikinek találom, és hálát adok a sorsnak azért, hogy ez nálam csak múló hóbort volt, nem szoktam rá.
Büdös, drága és egészségtelen, szóval én egy érvet sem tudok felhozni mellette.
És amíg kiskorú vagy, addig igenis a szüleidre tartozik, hogy mivel mérgezed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!