Szerintetek sincs ehhez, semmi közük a szüleimnek, és az egész családomnak?
15 éves fiú vagyok, és cigizem körülbelül egy éve kezdtem.
Mindenki próbál leszoktatni, szüleim, húgom, nagyszüleim stb... Mindig mondom nekik, hogy ez az én döntésem, és miattuk nem fogok leszokni. Apukám már 6 éve letette, de most megint visszaszokott, állítólag miattam. Rajta kívül, csak az ő anyja (nagymamám) cigizik a vérszerű rokonaim közül. Tényleg mindent megadnak nekem a szüleim, ezért hálás is vagyok, csak szerintem ez tényleg egy olyan téma, amibe semmi beleszólásuk nincsen. Pedig nem is szívok olyan sokat, naponta vagy 4 szálat.
"csak szerintem ez tényleg egy olyan téma, amibe semmi beleszólásuk nincsen."
De még mennyire, hogy van!
Ész megáll, hogy egyes gyerekek mit gondolnak magukról.
Nálam nem kapnál zsebpénzt, semmit, ami nem létszükséglet és otthon ülnél.
En is ekkor kezdtem, es nem tettem le. Nem is akarom soha, max. csokkenteni, de azt sem most.
Ha mar szivod, legalabb erre ugyelj, abbol a napi 4 szalbol , legyen 1.
22/
Én is 13 évesen a haverokkal kezdtem néha néha. Aztán 14 éves kor felett valamivel rászoktam. 33 éves koromig dohányoztam.
A külömbség annyi Volt, hogy befogtam a pofám, és nem önérzeteskedtem hogy nincs beleszólásuk, hanem amikor megérezte anyám, hogy megint bagóztam, és szóvá tette, csöndben maradtam, és leginkább figyelembe vettem hogy nem szeretik és nem elöttük csináltam. (nem titokban, ha látták látták, de igyekeztem nem a képükbepöfékelni).
Ezért Volt régen minden jobb. Az ilyen önérzeteskedő taknyokat úgy szabták pofán hogy csak úgy nyekkent.
Dehogynincs közük hozzá, ha nem vetted volna észre, ők fizetik. Anyádék helyében én biztos nem adnék tovább neked pénzt, aztán kunyerálhatsz a haveroktól, amíg meg nem unják. Ki veszi meg neked a cigit?
Most szokj le, amíg nem késő, utána nem fogsz tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!