Szerintetek sincs ehhez, semmi közük a szüleimnek, és az
egész családomnak?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, és cigizem körülbelül egy éve kezdtem.
Mindenki próbál leszoktatni, szüleim, húgom, nagyszüleim stb... Mindig mondom nekik, hogy ez az én döntésem, és miattuk nem fogok leszokni. Apukám már 6 éve letette, de most megint visszaszokott, állítólag miattam. Rajta kívül, csak az ő anyja (nagymamám) cigizik a vérszerű rokonaim közül. Tényleg mindent megadnak nekem a szüleim, ezért hálás is vagyok, csak szerintem ez tényleg egy olyan téma, amibe semmi beleszólásuk nincsen. Pedig nem is szívok olyan sokat, naponta vagy 4 szálat.
Most meg már rászoktam, és nem azért csinálom, hogy menő legyek, hanem mert jól esik.
2015. aug. 10. 15:16
12/46 anonim válasza:
Majd meglatod, ha gondok lesznek a csajozassal. Budos hamutartokkal smarolni nem meno.
2015. aug. 10. 15:17
13/46 anonim válasza:
És semmi akaraterőd, hogy leszokj. Szép jövőd lesz.
2015. aug. 10. 15:18
14/46 anonim válasza:
Szerintem pedig van közük hozzá.
Ha tetszik, ha nem, az ő dolguk nevelni téged, és még éppen abban a korban vagy, amikor KELL is.
Abba valóban nem lenne beleszólásuk, ha bal helyett jobbra fésülnéd a hajad, de ez egy olyan szokás ami nem jó, és teszi tönkre az egészséged is.
2-3 év múlva már talán nem kéne beleszólniuk, most viszont minden joguk megvan hozzá.
2015. aug. 10. 15:18
15/46 A kérdező kommentje:
#10. Nyilván smárolás előtt nem cigizek, és úgy smárolom le a csajt :D
2015. aug. 10. 15:19
16/46 anonim válasza:
Nálam párkeresésnél kizáró ok. Cigissel nem is ismerkedem.
2015. aug. 10. 15:20
17/46 anonim válasza:
Te nagyon gyerek vagy meg, ha szerinted eleg, ha smarolas elott nem cigizel. Es akkor rendes kapcsolatot nem is akarsz, mert inkabb a cigi? Egyem az eretlen kis lelkedet.
2015. aug. 10. 15:20
18/46 anonim válasza:
Tedd le a cigit még ma!
2015. aug. 10. 15:21
19/46 A kérdező kommentje:
Nincs szükségem tartós kapcsolatra, nem vagyok az a fajta, egyébként úgyis megcsal az összes csaj, hisz persze, én mindig csak a r*******t fogom ki...
2015. aug. 10. 15:22
20/46 anonim válasza:
Hogyne lenne közük hozzá. Még ráadásul csak 15 éves vagy. Ne cigizz. Miért? Miért? Oké, nem mondom, hogy nem szívtam soha egyetlenegy szálat sem, mert szívtam, ha párom cigizik, van, hogy kérek egy-két slukkot, de nem napi szinten cigizek. Egy hónapban így átlagosan hogy bele beleszippantok, elmegy egy szál. Múltkor kollegám szolgálatban meghívott egy szálra, jólesett, mert éppen nehéz időszakot élek meg, de ennyi. Nem akarok én itt Ördögből angyalt csinálni, de szerintem napi 4 szál... Tartós dohányzásnak minősül. Fiatal vagy még. Ráadásul inkább dohányt veszel, mint ételt, ez nem normális. Mi lesz később? Nem adsz enni a gyerekeidnek, mert kell cigire? Na ne... Szóval remélem érted, mit próbáltam itt most elmondani. :) 21/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!