Mit csináljak? Bennem van a hiba? 0
Amikor hazamegyek anya folyton veszekszik velem, meg panaszkodik, hogy neki ez a baja... az a baja...
Kezdek tőle besokalni. Ha fáj a fejem azt mondja, hogy neki ebből már elege van abból, hogy sokszor van valami bajom. Ez nemigaz. Ebben a tanévben még nem is hiányoztam.
Aztán.
Szeretnék járni rölire és elmondtam az öcsémnek. Ő pedig azt mondta, hogy 2 hét múlva úgy is kiiratkozom. EZ SEM IGAZ.
Ha valahova beiratkozok minimum 3 évig járok.
Apa folyton elutazik a munkálya miatt és amikor haza jön akkor is csak csesztetni tud. Ha 2-3 könyvem az asztalomon marad egyből ordítozik.
Viszont a suliban van egy tanár. Olyan mintha az anyukám lenne. Folyton simogatja az arcom, beszélget velem, biztat erre arra és ölelget.
Összetett esetek.
Külön-külön érdemes lenne megválaszolni.
Egyszerűsítsünk, vonulj félre a szobádba és csukd magadra az ajtót a családod előtt.
Dörömböljenek csak bátran, tegyél fel egy mp3 zenét a füledbe és az jót tesz, hogy ne halljad a dörömbölést, meg a sok kritizálást.
Milyen suliba jársz és hány éves vagy?
Mert ha utálod is a koleszt, ott lehet, hogy jobb lenne Neked.
Azért a szülők történetét is meghallgatnám.Van hogy a kamaszok túlreagálják a dolgokat és észre sem veszik a hibáikat.
Amúgy hány éves vagy ?Gondolom lány vagy.
OFF
"Az előző kérdésed figyelembe véve, veled vannak a gondok..."
Meg a szüleivel, akik nem foglalkoznak vele, csak ordibálnak.
ON
Ha nem tudsz anyáddal érdemben kommunikálni, akkor keress egy másik felnőttet, pl. azt a zanárnőt, akivel megbeszélheted a gondjaidat, beleértve a tpálálkozási zavarodat is az előző kérdésed alapján.
Akkor én vagyok a hibás.
Sajnálom, hogy változhatnék meg?
Sosem szerettek az emberek a magyartanáromon kívül. Szörnyű vagyok.
Segíthetnék anyának a porszívózásban, felmosásban. Hogyan változzam?
Milyen legyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!