Tényleg bennem van a hiba? (hosszú)
Egyetértek a 2-kal.
Ne magadat sajnáltasd már ennyi idősen is. Másnak is volt rossz gyerekkora. Inkább azzal foglalkozz, hogy a gyerekednek normális életet tudj biztosítani.
"De felnőttként hogy lehetsz ennyire hülye és felelőtlen, hogy megfelelő lakhatás és kereset nélkül odaszülsz a szegény, nyugdíjas nagymamádékhoz vagy épp az anyósodékhoz egy gyereket, hol itt hol ott laktok.
Aztán ráerőlteted apádra, aki köztudottan nem szeret téged, terhesen bántott, de te azért viszed hozzá a gyereket, hátha nagyobb baj is történi"
Félreértesz. Egy szóval nem mondtam h oreganyameknak szültem v apámnak. Van kérését, a lakás is meglett csinálja,jó volt minden,csak kicsi volt és nehezen futheto mert nem tégla. Másrészt mi is külön lakreszbe voltunk. Harmadrészt apamhoz azért vittem at h jatszon vele ,babázzon,mert ő nem jött át. Az h saját lakásunk nincs az azért van mert nem vagyunk milliomosok h lakást vegyünk,és nem akarunk hitelt felvenni h életünk végéig azt fizessük.
"Inkább azzal foglalkozz, hogy a gyerekednek normális életet tudj biztosítani."
Igyekszem,ezért is akarom h ismerje az oregapjat. Nem sajnaltatom magam.csak tanácsokat kérek. Az h leírtam az életem egy részét azért h tudjátok h eddig mi hogy volt apám s köztem.
A lányomnak szeretnék mindent megadni, és ebbe a nagyszülők is benne vannak.
Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak tetteted? Nem kell milliomosnak lenni, de az, hogy nem tudod kifűteni a lakásodat és ezért hol itt hol ott éltek, korántsem meríti ki a megfelelő lakhatás fogalmát. És talán előbb kellene erről gondoskodni, és utána gyereket vállalni, nem fordítva!
Azt meg nem tudom hogy képzeled el, hogy apád le sem szar éveken át, semmibe vesz sőt bántalmaz is fizikailag, de azért hordod hozzá a védtelen kisbabádat, hátha annak is lekever egyet. Te normális vagy?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!