Tenyleg ekkora szar lennek? Vagy anyamban van a hiba?
Szóval 17 éves vagy és te semmit sem tudsz megvenni magadnak ?Miért nem keresed meg magad a pénzt a dolgokra ?
16 éves kortól szülői engedély nélkül lehet diákmunkázni is !Addig te mit csináltál ?
Úgy látom,hogy telefon az van.Nem kötelező Nutellát enni,a többi is ehető.Ha nem tetszik,akkor lehet költözni és nem itt nyafogni.
Havi 200.000 ?Mint gyerektartást ?
Miért nem kérsz belőle egy picit,mint költöpénzt,ha ennyire kell ?
Amúgy nem kell mindig új cucc.Nekem is van több mint 2 éves kabátom és mégsem nyafogok.
Tudod vannak rosszabb helyzetű emberek is.Nem hogy örülnél,hogy van mit enned.
Tudod régebben addig hordták a cipőt,amíg le nem szakadt a lábukról !
És még elvárod,hogy anyádék fizessék az egyetemet meg mindentközben meg itt nyavajogsz,hogy nem költenek rád...
Gondolkozz el egy kicsit ezek,talán rájössz hogy hol a hiba,ha már ilyen okos kis fejed van,hogy szuper gimiben van.
Magának vesz kenyérsütőt? Aztán amit süt-főz, abból egész véletlenül ti nem szoktatok enni a barátoddal?
Hétközben anyád etet, eltart, hétvégén a pasid vesz neked kaját, magadnak nem fizetsz semmit, de azt elvárod, hogy anyádtól még többet kapj... és azt is elvárnád, hogy neki EGYÁLTALÁN ne legyen pasija, te meg 17 évesen odavihesd a tiedet.
Az a baj, hogy abszolút nem kommunikálsz anyukáddal, talán nem is szereted, csak egy malacperselynek látod és irigykedsz rá, hogy magára többet költ, mint rád.
Kedves kis éretlen kérdező, csak mondom, hogy jó gimibe járok és kitűnő tanuló vagyok, jövőre megyek egyetemre. ;) De látom neked fogalmad sincs az emberekről. xD Lehet egyszerre jól tanulni és dolgozni, ésszel és kitartással.
De sok sikert az orvosihoz és az önerőhöz. Ha egyszer felnősz és talán még diplomád is lesz majd meglátod. Kb 25-26 évesen, hogy ha nem mész külföldre orvosként kb éhen halsz abban a szakmában. :)
Jézusom... És még kétségeim vannak, hogy nem vagyok elég intelligens és okos az orvosihoz... Ha téged felvesznek, akkor én röhögve fogom végigcsinálni. :D
Amúgy simán megoldható a diákmunka a suli mellett. Ha más nem, nyáron össze lehet lazán melózni 150-200 ezret és abból lehet venni kabátot, cipőt, meg mindenfélét, amit szeretnél. :D
Orvosi... jaj, hagyjuk már a százezer ftos jegyzeteket. Összedobjátok a pénzt egy könyvre és fillérekért lemásoljátok - értelmes hallgato igy csinálja.
A koli 8000 körül van, és ösztöndij és létezik meg nyári melo.
Egyébként ilyen helyesirással ugysem vesznek fel államira, mellesleg szemét dolog anyutol várni a sulid finanszirozását.
Borzasztó a stílusod kérdező.
Azért, mert senki nem bólogatott, hanem leírták, hogy ha nem tetszik a mostani helyzet, változtass, már minden válaszadónak nekimentél.
Nem egyszerű 17 évesnek lenni. De anyukád új pasiját, (akit te is támogattál anyukád előtt), ne hasonlitsd össze egy kamaszkori szerelemmel. Nem ugyanaz. Nem jár ugyanaz a jog neki.
Kicsit nézz körbe. Majd ha lesz saját kereseted, saját lakásod, ott te diktálsz. Most anyukád hozza a szabályokat, amit be kell tartanod. Más kérdés, hogy nagyon fiatal vagy ahhoz képest, hogy már 10 hónapja komoly barátod legyen. Örülj, hogy anyukád ezt engedi. Egyáltalán nem általános ez, jófej anyukád van.
Másik dolog, az olcsóbb mogyorókrem pont ugyanolyan finom tud lenni, mint a Nutella, sőt finomabb is van. Azért mert megtehetném, én sem költök kétszer annyit egy dologra, csak azért, mert az a menő márka.
Apukád átutalással küldi a pénzt anyukádnak? Kérd meg, hogy egy részét neked küldje. Pont. Ha belemegy, akkor szuper, ha nem, így jártál. Neked most soknak tűnik a 200 ezer Ft, gondolom ezt két gyerekre kapja anyukád, de egy bizonyos szint felett, (és úgy tűnik, hogy neked kell ez a szint, gyros, pizza, Nutella, nem kínai ruhák), ez a pénz semmi.
Kerdezd csak meg a barátod, hogy mennyi kaját tud venni mondjuk 10 ezer Ft-ból.
A helyesírásod pedig katasztrófa. Tudom, hogy már nem kell az érettségin helyesen írni...de az orvosira készülsz. Értelmiségi szeretnél lenni. Ne nevettesd ki magad a helyesírással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!