Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tenyleg ekkora szar lennek?...

Tenyleg ekkora szar lennek? Vagy anyamban van a hiba?

Figyelt kérdés
Nos kezdjuk ott hogy a szuleim elvaltak es az ocsem tipikusan anyam asszony katonaja. Meg most is anyaval aludna estenkent ha anya pasija nem koltozott volna ide hozzank. Eleve anya azt mondta a valaskor hogy a mi kenyelmunk lesz innentol az elso es ebbe a hazba tobbet pasi nem teszi be a labat. Ezzel a pasival mar ismertek egymast de az elso randik valamelyiken lefekudtek ra 2 hetre mar idekoltozott es tervben van a 3. gyerek is amit anyam kijelentett h csak azert szulne mert a pasinak meg nincs es mert nem akar egyedul maradni. Hozzateszem en igy is alig kapok ruhat, 2 evente kapok uj cipot, ha tehetne minden cuccomat a kinaiba venne es azt se tudja hihy fogja fizetni az egyetememet (orvosi) holott apukam havi 200E-el tamogat es anya is kb annyit keres de mindenen sporol a Nutella helyett szar mogyoros kremet vesz a hutoben szinte csak az van amit ok szeretnek, ok egesz reggel a furdoben vannak este meg 1 orat pocskol a pasija es en meg reggel 5 percet ha kapok a furdoben. Kocsink van de egyszer sem ultem benne nem visz el sehova, suliba se, o is inkabb buszozik az ocsemmel. Pedig nalunk rosszabb anyagi helyzetuek is megengedhetik nem ertem ezt a mokus a teli alom elott dolgot nala es az utobbi idoben egyre jobban idegesit. Mar eskuszom rosszul erzem magam ha elkerem a penzt a buszjegyre mert atmegyek egy masik varosba. Mozira, szorakozasra nem ad penzt, zsebpenzt sem. Apa szokott tamogatni es en vele is jovok ki jobban. Szeretek vele lenni, de amint belepek ebbe a hazba elaraszt a stressz es a feszultseg. Azt varom mar hogy mikor lesz sajat keresetem es sajat lakasom. Egyebkent a kerdest kozvetlenul a mai incidens miatt irtam ki: mindennek elhordott engem egy utolso szarnak es hogy soha tobbet fel ne merjem koszonteni anyak napjan mert ocsem megosztotta azt a Fb-os sablon anyak napjas cuccot ami szerintem tok ciki hiszen ezt az ember ne nyilvanossag elott intezze mi is vettunk egy szep csokor viragot es felkoszontottuk amikor hazajott. De nem Fbon hogy mindenki lassa es en ezeket rohejesnek tartom, kb csak a nagymamak gondoljak ezt cukinak. Erre en odakommenteltem h "nyalizik az ocsi" de teljesen viccol semmi bunko szandek nem volt mogotte. Egyik baratnom is azt mondta ra hogy vicces es nem egy eretlen szemely. Anya viszont kiakadt es kozolte hogy soha tobbet nem kell felkoszontenem semmilyen formaban mert ugysem orulne neki...

2017. máj. 8. 18:29
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Miért nem laksz apàdnál??
2017. máj. 8. 19:18
 12/37 A kérdező kommentje:
Mert Hollandiaban es Magyarorszagon el 3 hetente ingazik +jovore lesz az utolso evem a gimiben
2017. máj. 8. 19:20
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miert nem laksz a lakásában,míg kint van? Az sem kerülne annyiba,mint amennyit anyud benyel.
2017. máj. 8. 19:26
 14/37 A kérdező kommentje:
Mert neki abban a varosban van a lakasa ahol regen laktunk de az teljesen ki lett butorozva + oda max grillezni jarunk. O Bpen el a baratnojevel es Hollandiaban is vele. Tehat ez megoldhatatlan meg eleve nem koltozhetek oda a baratnoje nyakara mar a sajat gyerekei se vele elnek.
2017. máj. 8. 19:34
 15/37 A kérdező kommentje:
Egyebkent azok akik lehurrogtak hogy egy szar vagyok es anyam miss tokeletes kozlom veluk hogy az en helyemben ok is igy latnak a dolgokat. De meg fogom mutatni anyamnak hogy lehet mashogy is csinalni. Egyedul, pasi nelkul es ugy hogy mindenem meglegyen. Onerobol. Neki nem jott ossze es csak keseregni tud hogy milyen szar neki es hogy neki apa volt az igazi es hogy mi is itt fogjuk hagyni...
2017. máj. 8. 19:36
 16/37 Blondie.W ***** válasza:
69%

Jajj de rossz lehet neked. xD Én Apummal élek együtt, dolgozom és tanulok mellette. 17 éves korom óta egy forintot nem kértem tőle semmire, mindent magamnak veszek meg, eljárok szórakozni is rendszeresen, plusz legalább! havi 30 ezer forintot haza adok rezsire, kajára.

Szóval ne sírjon a kis szád.. Cselekedjél vagy maradj csöndben.

19/N (20 leszek idén)

2017. máj. 8. 19:41
 17/37 A kérdező kommentje:
Szerintem az is szamit kedves utolso hogy jo gimnaziumba jarsz e ahol megkovetelik a tanulast vagy csak egy tingli-tangliba ahol tok mindegy. Amikor tescoztam hogy is mondjam egyikuk sem jo gimibol hott hanem atlag alattibol nekik meg tok mindegy volt a suli mellett a tanulas. Ne dicsekedj vele hogy te is ezt a csoportot szelesited
2017. máj. 8. 19:46
 18/37 A kérdező kommentje:
Egyebkent meg sajnalatos hogy neked kell hazaadnod a rezsire de a kettonk helyzete teljesen mas mert nekunk lenne ra es apa is mindig mergelodik hogy nem latja hogy anya rank koltene a penzt amit gyerektartas gyanant odaad
2017. máj. 8. 19:47
 19/37 Zina Witt válasza:
Miért nem beszéled meg vele? Egyébként szerintem nem gáz, ha még nem tudsz mindent magadnak előteremteni, de azt is meg kell értened, hogy nem függhetsz teljesen tőle.
2017. máj. 8. 20:40
 20/37 anonim ***** válasza:
69%
Szóval ha te egyetemre mész akkor elvárod a szüleidtől, hogy fizessenek mindent amit felsoroltál vagy esetleg még többet is? Még te mondod hogy nem költenek rád semmit... Én amikor közöltem velük, hogy egyetemre szeretnék menni és nem itt helyben hanem Budapesten annyit mondtak hogy menjek de saját magamat el kell tudjam tartani, mivel már 18 éves kor után nem kötelező eltartaniuk, tehát azt kezdek magammal amit szeretnék de anyagilag nem fognak segíteni. Azaz se kolit/albérletet se könyveket se a havi kiadásaimat nem fedezték (Pedig megtehették volna, mert anyagilag jól állnak). Igen volt olyan hónap hogy pont kijöttem kaja terén a pénzemből amit a két kezemmel kerestem, de legalább megtanultam, hogy nem jön a pénz csak úgy magától. Jah és nem egy tingli-tangli egyetem büfészakjára járok.
2017. máj. 8. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!