Anya azt mondta nekem csúnya vagyok. Miért mond ilyet?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és egy teljesen átlagos családban élek. Iszonyatosan kevés önbizalmam van,még a tükörbe se merek belenézni néha. Ha fotóznak, az a legnagyobb félelmem, nem merek a lencsébe nézni. Anya le akart fotózni, mert a családi évkönyvbe kell egy portré rólam. Én nem mertem a lencsébe nézni és mosolyogni ezért elkezdett üvölteni velem. A képek borzasztóak lettek, a szemem mindegyiken könnyes volt... Aztán anya azt mondta hogy leszarja és azokból a borzasztóan sikerült képekből válasszak. Elkezdte nézegetni és mondta hogy :" ezen csúnya vagy, ezen a homlokod túl magas, ezen aránytalan az arcod"... Én meg mondtam, hogy csinálok inkább én magamról mert azok a képek nem tetszenek. Erre anya azt mondta, hogy: "hát nekem se, de így nézel ki". Miért mond nekem ilyet anya? Sose történt ezelőtt ilyen, hogy ennyire megbántott volna. Valaki segítsen, már a szobából se merek kiemenni. Sose tartottam magam szépnek, de nem tudtam, hogy még az anyukam is csunyanak tart.2017. máj. 7. 18:02
31/33 anonim válasza:
Valószínűleg felhúztad. De azért mekkora egy troll anyád van. 😁
32/33 anonim válasza:
Nekem meg a kolléganőm mondja, hogy hülye vagyok. Miért mond ilyet? Mert irigy...
33/33 anonim válasza:
küldenél fényképet, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen a külsőd :D de ha nem küldesz az se baj, de én magamról tudom, hogy mindig is tök bénának tartottam magam, és hát a többiek se nagyon dícsértek, aztán felnőttem és addig keresgéltem ruhákat meg frizurákat, amíg megtaláltam a stílusomat és most egy csomó nő odáig van értem :D ne aggódj neked is csak egy kis önbizalom kell, meg pár hozzád illő ruha ;) 28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!