Anya azt mondta nekem csúnya vagyok. Miért mond ilyet?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és egy teljesen átlagos családban élek. Iszonyatosan kevés önbizalmam van,még a tükörbe se merek belenézni néha. Ha fotóznak, az a legnagyobb félelmem, nem merek a lencsébe nézni. Anya le akart fotózni, mert a családi évkönyvbe kell egy portré rólam. Én nem mertem a lencsébe nézni és mosolyogni ezért elkezdett üvölteni velem. A képek borzasztóak lettek, a szemem mindegyiken könnyes volt... Aztán anya azt mondta hogy leszarja és azokból a borzasztóan sikerült képekből válasszak. Elkezdte nézegetni és mondta hogy :" ezen csúnya vagy, ezen a homlokod túl magas, ezen aránytalan az arcod"... Én meg mondtam, hogy csinálok inkább én magamról mert azok a képek nem tetszenek. Erre anya azt mondta, hogy: "hát nekem se, de így nézel ki". Miért mond nekem ilyet anya? Sose történt ezelőtt ilyen, hogy ennyire megbántott volna. Valaki segítsen, már a szobából se merek kiemenni. Sose tartottam magam szépnek, de nem tudtam, hogy még az anyukam is csunyanak tart.
Amikor azt mondja,hogy csúnya vagy,mondd meg neki,hogy volt kitől örökölni.
2017. máj. 7. 18:37
12/33 anonim válasza:
Szerintem "kiveszed anyádat az észből", kínjában már nem tud mást mondani. És igenis, ha csúnya vagy azon a képen, mert éppen készülsz pityorogni, akkor mondhat bármit, attól még az a kép nem lesz rólad szép. Senkiről sem szép egy éppen félig sírós kép, inkább elkeserítő. Az meg mi, hogy nem mersz a gépbe nézni? Miért? Kiég a retinád? Szerintem bosszantja, hogy oktalanul viselkedsz így 13 éves létedre. Meg gondolom a tabló képeidről is süt a szégyenkezésed, hogy jujjj, most rólad kép készül. Gondolom édesanyád is látja, hogy sokkal jobb képek is készülhetnének rólad az adottságaid alapján. Azáltal, hogy a képet leszólja, még nem rólad gondolja, hogy ronda vagy!
SZERINTEM
2017. máj. 7. 18:41
13/33 anonim válasza:
Szerintem meg utolsó válaszoló, egy bunkó f.... vagy.
SZERINTEM.
Nem csoda, hogy "oktalanul" viselkedik, amikor a saját anyja ilyeneket vág a fejéhez, én is utálnék fényképezkedni a helyében, mert már előre tudnám, a saját anyám miket fog mondani..És emiatt nem a kérdezőnek kéne szégyenkeznie, hanem inkább az anyjának, aki amúgy meg sem érdemli, hogy anyának nevezzék..
2017. máj. 7. 19:03
14/33 anonim válasza:
Nincs olyan hogy csunya ember. Maximum nem tul elonyos ahogy fotoznak.... Anyukadra pedig ne halgass biztos nagyon szep vagy 😌
2017. máj. 7. 19:06
15/33 anonim válasza:
Nem tudom, mit nyaltok neki... Ha egyszer csunya, akkor csunya. Nem lehet mindenki szep. Egyet tudok: ronda ferfiaknak/noknek is vannak olyan kiraly parjaik, hogy ihaj. Nem kamuzni kell, hogy "jaj, nem vagy csunya". De, nyilvan rohadtul az. Ez van. Lehet ellene tenni sminkkel. Oldja meg.
2017. máj. 7. 19:13
16/33 anonim válasza:
#13, próbálj meg légy oly kedves szöveget értelmezni, mielőtt szidsz, ugyanis pont azt írtam, hogy szerintem sem ronda, de maga a kép attól még lehet szar, és az anyja is ettől lehet kiakadva, hogy szép képeket lehetne csinálni róla, de nem, mert nehogy lefényképezzék. Sajnos ez így van, úgy nézel ki, ahogy belenéztél, ha kancsalítasz, a képen is kancsal leszel. Ha mosolyogsz, akkor készülhet szép kép rólad. Ha meg csak erőlteted a képet, az nem lesz rólad a legjobb, ezt pedig lehet szépíteni, de így van. Na hát, a tabló képemen úgy néztem ki,mint egy pudli, ma is jókat röhögök rajta.
#12es voltam
2017. máj. 7. 19:14
17/33 anonim válasza:
Én anyám 47 volt amikor azt mondta nekem hogy ő sokkal szebb és csinosabb mint én.
Van 2 lányom és soha nem mondanám nekik hogy csúnyák, mivel a párom én választottam és pont ő rá hasonlít a kisebbik, a nagyobbik pedig rám.
Ha rám hasonlít nincs miért lecsúnyázzam, mert azzal magam is lecsúnyázom.
Ha a páromra hasonlít, akkor életem szerelmét látom benne akit én választottam apjaként.
Legközelebb mondd neki.
Anyu te híztál, és olyan mintha a szemed körül több lenne a ránc. Ne aggódj anyu, a fotós tud retusálni, szépet csinálni belőled is.
2017. máj. 7. 19:44
18/33 anonim válasza:
Elöre elnézésedet kérem, mert bántani nem szeretnélek De lehet, hogy tényleg csunya vagy. (NEM TUDOM!!!!) Nem gondolod anyukád arra szeretne rávezetni, hogy 13 éves lányként már el kellene kezdened megkeresni mi az amit inkább palástolnod kellene, mi amit pedig hangsulyoznod pontosan azért, hogy szépnek lásd, láthasd magad? Tudod a szépség általában nem terem a bokorban. Tenni kell érte, de az elsö, hogy felmérd magad ebböl a szempontbol. Nagyon gyakran nagy ugrást jelenthet ha megtalálod a mosolyodat. Azt ami megszépit. (Van egy nagyon kedves lányismerösöm. Tényleg csunya /Hál' Istennek nem vagyok az anyja, hogy feladatomnak érezném erre rávezetni öt./ De ha mosolyog ugy tünik még a Nap is azonnal szebben ragyog!) Igy talán érted mire is gondolok? ( Ha nem érzed tul nagy kérésnek, tehetnél ki egy képet magadrol, vagy priviben küldhetnél. Lehetöleg mosolygost:-)
2017. máj. 7. 19:53
19/33 anonim válasza:
"ezen csúnya vagy, ezen a homlokod túl magas, ezen aránytalan az arcod"
1. Anyukádnak se a lábával van a baj...
2. Konkrétan nem mondta hogy úgy alapból csúnya lennél, csak azon az aktuális képen.
2017. máj. 7. 19:59
20/33 anonim válasza:
Tedd fel ezt a kérdést anyukádnak!
Beszéljétek meg, mert velünk ezt nem tudod tisztázni.
Ha ilyenekre soha nem kérdezel rá, akkor felgyülemlik benned és csak rosszabb lesz. Az elfojtás a legrosszabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!