Szerintetek nagy csúnya azt gondolnom, hogy apám jobb nőt érdemel anyámnál?
Elég csúnya, ha neked az határozza meg, hogy két ember mennyire illik össze, hogy melyik hogy néz ki.
Az a megoldás még nem jutott eszedbe, hogy anyukádnak segíts? Mondjuk hogy segítesz a házimunkában, hogy addig ő tudjon egyet pihenni? Vagy megkérdezed, hogy nincs-e kedve veled együtt menni fodrászhoz, mint két barátnő? Esetleg vacsorára csinálsz egy könnyű salátát, és megkínálod vele?
Tudod, anyád szült legalább egy gyereket, felnevelt titeket, ellátja a háztartást, mellette dolgozik, és feltételezem, hogy már ő sem 22. Valószínűleg a klimax is utolérte, ami az alakján is nyomot hagy. És szerencsétlen egy ledolgozott, hűségben leélt életért cserébe annyit érdemel a saját lánya szerint, hogy a férje hagyja el egy szebbért?!
Csúnya gondolataim vannak nekem is, de tudod, leszel te még 40 fölötti, munkában megfáradt feleség, akinél akad szebb meg fiatalabb... Aztán majd nézz ugyanezzel a szemmel a férjedre!
Majd jusson eszedbe 10 év múlva, hogy az aktuális párod pattintson le egy fiatalabbért.
Mintha egy retardált óvodás írta volna ezt a kérdést.
"engem többször is néztek a feleségének, pedig kerek 30 év van köztünk"
Azon filóztam, hogy most akkor apukádról hitték hogy lánya korabeli nőt kefélget, vagy téged néztek anyád korúnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!