Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek nagy csúnya azt...

Szerintetek nagy csúnya azt gondolnom, hogy apám jobb nőt érdemel anyámnál?

Figyelt kérdés
A szüleim tisztességes, ám elég furcsa emberek. Apukám nagyon energikus, 52 éves létére egy 10est lazán letagadhatna a korából (engem többször is néztek a feleségének, pedig kerek 30 év van köztünk), anyukám viszont elhízott, kissé igénytelen, munkájába belefásult nő. Totál egymás agyára mennek otthon, látszik, hogy nem boldogok (persze lehetne rosszabb is, azért nem verekednek meg alkoholisták de akkor is). Én inkább apás vagyok és rá is hasonlítok, néha olyan gondolatom van, hogy mi lenne ha apa elhagyná anyát és összejönne egy hozzá jobban passzoló, fiatalabb nővel. Szerintetek nagyon csúnya, ha ilyen gondolataim vannak? (Nem tehetek róla, akkor is ezt gondolom)

2016. okt. 30. 17:00
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
13%

"apám jobb nőt érdemel anyámnál?"

Kedves kérdező!

Mivel a válaszadók nagy része elhanyagolt külsejű, elhízott nő, akik már évek óta nem mertek egy teljes alakot megmutató tükörbe nézni, ezért kizárólag csak fröcsögő válaszokat kaphatsz innen.

Anyád is -valószínűleg- úgy gondolja, hogy a pasifogás megtörtént, már nem kell adnia a külsejére. Jó a tréninggatya, a lenőtt haj, meg az otthonka.

Pedig azt a bizonyos férfit nem csak megszerezni kell ám, hanem meg is kellene tartani. Azután majd marhára fog csodálkozni, ha valamelyik nőtársa rámozdul a férjére.

Amúgy a válaszokat olvasgatva való igaz, hogy a legtöbb férfi jobb nőt érdemelne a jelenleginél!

2016. okt. 30. 20:36
 22/37 anonim ***** válasza:
62%
Ja, valami ostoba kis libát, aki azt hiszi hogy egy nő csak akkor ér valamit ha feszes seggű húsz éves. Ha betölti a harmincat,meg el lehet dobni, lecserélni mint egy szar autót, így gondolod, előző?
2016. okt. 30. 21:22
 23/37 anonim ***** válasza:
85%

Inkább anyud érdemelne jobb gyereket!

Ásd el magad. Majd remélem a te férjed kipenderít az utcára, mert van jobb, szerbb, fiatalabb, te meg már szottyadt kecske vagy.

Remélem akkor is hasonlóan fogod látni az egészet, ha te leszel ennek az alanya.

2016. okt. 30. 21:38
 24/37 anonim ***** válasza:
83%
Ez alapján a gondolatmenet alapján kérdező te meg kb 15-18 évet tagadhatnál le simán agyilag.
2016. okt. 30. 21:41
 25/37 anonim ***** válasza:
17%
Amúgy a nyakamat rá hogy a kérdező nem a lány, hanem az ötvenkét éves fater, aki friss pipihúsra ácsingózik, olyan negyed évszázaddal frissebbre...
2016. okt. 30. 21:50
 26/37 anonim ***** válasza:
0%
Jót akarsz.
2016. okt. 30. 22:45
 27/37 anonim ***** válasza:
72%

Szépen kiemelted, hogy többször a feleségének néztek illetve, hogy fiatalabb nő kéne apádnak.

Ez nem apakomplexus, hanem Elektra-szindróma.

Általában 4-5 évesen elmúlik.

Szerintem erről beszélgess egy pszichológussal.

2016. okt. 30. 22:48
 28/37 anonim ***** válasza:
81%
Én eléggé kétségbe lennék esve, ha 22 évesen egy 52 éves pasi feleségének néznének.
2016. okt. 30. 23:19
 29/37 anonim ***** válasza:
apakomplexus = Elektra-szindróma.
2016. okt. 31. 08:52
 30/37 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem anyád érdemelne egy jobb férjet. Egy olyat aki elő tud teremteni annyi pénzt, hogy jöjjön minden nap egy bejárónő aki elintézi a bevásárlás-főzés-mosogatást, a mosás-teregetés-vasalást, a lakás takarítását, a hivatalos ügyek intézést stb. Aztán kéne több pénz a háromhetente fodrász, műkörmös, szoláriumra is, valamint egy kondibérletre heti három alkalmas személyi edzővel. Ja és jó lenne egy-két új ruhadarab valami jobb butikból. Szánalmas csóró az apád, hogy ezt nem bírja biztosítani. Jobb lenne ha anyád lecserélne egy jobb palira.
2016. okt. 31. 09:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!