Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek nagy csúnya azt...

Szerintetek nagy csúnya azt gondolnom, hogy apám jobb nőt érdemel anyámnál?

Figyelt kérdés
A szüleim tisztességes, ám elég furcsa emberek. Apukám nagyon energikus, 52 éves létére egy 10est lazán letagadhatna a korából (engem többször is néztek a feleségének, pedig kerek 30 év van köztünk), anyukám viszont elhízott, kissé igénytelen, munkájába belefásult nő. Totál egymás agyára mennek otthon, látszik, hogy nem boldogok (persze lehetne rosszabb is, azért nem verekednek meg alkoholisták de akkor is). Én inkább apás vagyok és rá is hasonlítok, néha olyan gondolatom van, hogy mi lenne ha apa elhagyná anyát és összejönne egy hozzá jobban passzoló, fiatalabb nővel. Szerintetek nagyon csúnya, ha ilyen gondolataim vannak? (Nem tehetek róla, akkor is ezt gondolom)

2016. okt. 30. 17:00
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
86%
Egy szakemberrel kellene elbeszélgetni, hogy melyik szülő milyen mértékben felelős azért, hogy te ilyen lettél és azért, hogy nem alakult ki anya/gyerek kapcsolat köztetek. Ez vagy elhanyagoló,vagy rideg anya miatt szokott lenni, vagy lelki- bántalmazó apa miatt, de hogy cseppet sem normális az biztos. Valahogy ki kellene deríteni, hogy tudnának segíteni neked, mert ilyen nulla empátiával, nulla szeretettel, abnormális rajongással nem leszel túl népszerű.
2016. okt. 31. 10:07
 32/37 anonim ***** válasza:
93%

Nyilván jobb lenne nem, ha apád lepattintaná szegény anyudat, majd hazaállítana egy fullos cicababával, aki nem dolgozik, nem vezeti a háztartást, csak lézeng apád pénzén, veled meg féltékenységi versenyt rendez, és kitúr apád életéből?

Nem tudom, hogy valós-e a kérdés, de ha az, akkor igazán szégyellheted magad. Neked hogy esne, ha a párod, akivel több évtizedet leéltél, azt mondaná, hogy "Drágám, megöregedtél, már nem vagy olyan szép, kicsit meghíztál. Csomagolj, találtam helyetted szebbet és jobbat. Szia." ? Ha szerinted ez rendben van, akkor tényleg nem vagy százas, plusz durva apakomplexusod van.

Anyukád helyében én nagyon szomorú és csalódott lennék, ha nekem ilyen lányom lenne, de apád helyében sem repesnék az örömtől, sőt. Főleg, hogy gondolom apukád sem topmodell.

Apukád nem a kinézete miatt van anyukáddal, hanem azért, mert szereti őt, bárhogy is nézzen ki.

2016. nov. 1. 13:46
 33/37 anonim válasza:
93%

"Néha olyan gondolatom van, hogy mi lenne ha apa elhagyná anyát és összejönne egy hozzá jobban passzoló, fiatalabb nővel."

Ugye nem magadra gondolsz? Mert nekem ugy jott le, hogy feltekeny vagy a sajat anyadra, ez pedig nem csunya,hanem gusztustalan..

2016. nov. 2. 10:10
 34/37 anonim ***** válasza:
hülye
2016. nov. 2. 10:36
 35/37 anonim ***** válasza:
simán lehet bármit gondolni. igazából akár össze is jöhetne, de valószínűbb, hogy van neki egy fiatalabb partnere... és ez így pont miattad jól is van...
2016. nov. 2. 11:12
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Ezek alapján az indokok alapján k*rvára nem... Azt hittem a viselkedéséről fogsz rossz dolgokat írni, erre a külseje miatt szidod... Szánalmas vagy.
2016. dec. 12. 22:44
 37/37 anonim ***** válasza:
Úristen. Valóban letagadhatnál Te is 18 évet.
2017. febr. 27. 01:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!