Szerintetek nagy csúnya azt gondolnom, hogy apám jobb nőt érdemel anyámnál?
Nyilván jobb lenne nem, ha apád lepattintaná szegény anyudat, majd hazaállítana egy fullos cicababával, aki nem dolgozik, nem vezeti a háztartást, csak lézeng apád pénzén, veled meg féltékenységi versenyt rendez, és kitúr apád életéből?
Nem tudom, hogy valós-e a kérdés, de ha az, akkor igazán szégyellheted magad. Neked hogy esne, ha a párod, akivel több évtizedet leéltél, azt mondaná, hogy "Drágám, megöregedtél, már nem vagy olyan szép, kicsit meghíztál. Csomagolj, találtam helyetted szebbet és jobbat. Szia." ? Ha szerinted ez rendben van, akkor tényleg nem vagy százas, plusz durva apakomplexusod van.
Anyukád helyében én nagyon szomorú és csalódott lennék, ha nekem ilyen lányom lenne, de apád helyében sem repesnék az örömtől, sőt. Főleg, hogy gondolom apukád sem topmodell.
Apukád nem a kinézete miatt van anyukáddal, hanem azért, mert szereti őt, bárhogy is nézzen ki.
"Néha olyan gondolatom van, hogy mi lenne ha apa elhagyná anyát és összejönne egy hozzá jobban passzoló, fiatalabb nővel."
Ugye nem magadra gondolsz? Mert nekem ugy jott le, hogy feltekeny vagy a sajat anyadra, ez pedig nem csunya,hanem gusztustalan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!