Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek nagy csúnya azt...

Szerintetek nagy csúnya azt gondolnom, hogy apám jobb nőt érdemel anyámnál?

Figyelt kérdés
A szüleim tisztességes, ám elég furcsa emberek. Apukám nagyon energikus, 52 éves létére egy 10est lazán letagadhatna a korából (engem többször is néztek a feleségének, pedig kerek 30 év van köztünk), anyukám viszont elhízott, kissé igénytelen, munkájába belefásult nő. Totál egymás agyára mennek otthon, látszik, hogy nem boldogok (persze lehetne rosszabb is, azért nem verekednek meg alkoholisták de akkor is). Én inkább apás vagyok és rá is hasonlítok, néha olyan gondolatom van, hogy mi lenne ha apa elhagyná anyát és összejönne egy hozzá jobban passzoló, fiatalabb nővel. Szerintetek nagyon csúnya, ha ilyen gondolataim vannak? (Nem tehetek róla, akkor is ezt gondolom)

2016. okt. 30. 17:00
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
82%
Igen.. ocsmány dolog, mert ez a nő szült meg téged és evvel nagyon sok dologról lemondott, többek közt arról, hogy mindig tiptop legyen , inkább gondolom neked veszi meg a dolgokat mint magának és ezért tűnik kicsit lestrapáltnak és te ezek fényében beszélsz így róla, döntenél a sorsa felett.. mit is mondhatnék.. ásd el magad kb.
2016. okt. 30. 18:08
 12/37 anonim ***** válasza:
43%

gondolni bármire szabad. amíg nem fúrod a kapcsolatukat addig ezzel semmi gond.

lehet igazad van, de az ő életük.

én pl, anno villamoson utazva képzeletben hozzákapcsoltam még 30 vagont a villamoshoz. ez se volt szép dolog, kihullott volna a vezető haja, ha megtudja.

2016. okt. 30. 18:14
 13/37 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom, hogy apád milyen feleséget érdemel.

De az biztos, hogy anyád megérdemelné, hogy jobb lánya legyen!

Hogy tudod lenézni azért, mert "munkába belefásult nő"?!

2016. okt. 30. 18:15
 14/37 gömbicica ***** válasza:
88%

Kedves Kérdező.

csak csatlakoznék mondandómmal az előttem szólókhoz, igy nem bocsátkozok ismétlésekbe.

OLvasgathatod a véleményeket.

VAlóban igaza van az egyik válaszolónak (irod 30 év van közted-apukád között- tehát Te 22 vagy.

de valóban ugy irsz, mint valami áltlános iskolás :( :(

Tudod Te, hogy Édesanyádon miért vannak plussz kilók?

Tudod Te, hogy milyen lelki problémája van?

Megkérdezted Tőle valaha, hogy hogy érzi magát?

sorolhatnám.

nézz magadba, és szégyeld magad buta 22 éves.

2016. okt. 30. 18:22
 15/37 anonim ***** válasza:
13%

vannak ilyen emberek akik szeretik feláldozni agyonhajszolni magukat s eszükbe se jut hogy senki se ezért kötötte össze vele az életüket, hogy ezt tegyék.

én annó messziről elkerültem az ilyen mártír embereket így nincs ilyen gondom.

apád viszont ezt választotta, nyilván nem véletlenül.

gondolhatod ezt hisz igazad van, de az ő dolguk. ha nekik így jó, hát éljenek így.

2016. okt. 30. 18:25
 16/37 anonim ***** válasza:
83%
A te vélekedésedet erősen befolyásolja az apád iránti túlzott pozitív lelkesedésed. Az emberek bele tudnak fásulni a házasságba még akkor is, ha egyébként szerették egymást. Nem tudhatod, hogy anyád mire vágyakozott/vágyakozik.
2016. okt. 30. 18:47
 17/37 anonim ***** válasza:
44%
Ez egyáltalán nem rád tartozik, foglalkozz a saját dolgaiddal.
2016. okt. 30. 19:04
 18/37 anonim ***** válasza:
87%
Borzalmasan gyerekes és éretlen vagy a korodhoz képest
2016. okt. 30. 19:17
 19/37 anonim ***** válasza:
17%

Én csak részben értek egyet az előttem szólókkal.

Szerintem is az a fő gond, hogy anyukáddal nincs jó kapcsolatod, amiről nem te tehetsz, hanem a szüleid.(ezt szülőként mondom)

Nem kellene pátyolgatni, főzni és mosni helyette, pont annyira teljes értékű felnőtt ember, mint te, nem szorul a gyereke segítségére, amíg egészséges.

Gondolom otthon laksz,ha igen, biztos természetesen elvégzed a munka rád eső részét a háztartásban, esetleg, ha nem tanulsz, hanem dolgozol, gondolom pár számlát fizetsz is.

Anyukaként mondom, hogy az ember meg tudja oldani, hogy jól nézzen ki munka és gyerek mellett is, amennyiben ez fontos neki. Ha anyukádnak nem az, ne törődj vele, mindenkinek más az èrtékrendje. A házasságuk nem anyukád külseje miatt rossz(ha rossz), hanem mert a nézeteltéréseket nem tudják megbeszélni.

Amúgy sok férfinak bejönnek a duci nők, nem tudhatod, hogy apukád is közéjük tartozik e.

Régen én is a szüleim pártjára áltam váltogatva, attól függően, milyen balhé volt otthon. Nálunk anya szerezhetett volna helyesebb és kevésbé agresszív pasit, apa meg kevésbé ideges és intelligensebb nőt.

Nem jó ilyen házasságot látni gyerekként, ahol a felek ölik egymást, mégha csak szóban is, és esetleg a gyereknek panaszkodnak, akaratlanul is megosztva őt.

Ha egy kicsit beszélgetnél anyukáddal, apukád idegesítő dolgai is előjönnének, és más színben látnád őt, mint most.

Nekem idő kellett, mire felfogtam, hogy anya majdnem annyira elviselhetetlen tud lenni, mint apa. Teljesen érthető és jó döntés volt a válásuk.

2016. okt. 30. 20:02
 20/37 anonim ***** válasza:
76%
Nem, egyáltalán nem csúnya. Egyenesen undorító
2016. okt. 30. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.