Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavarja a szüleimet,...

Miért zavarja a szüleimet, hogy háztartásbeli vagyok, ha el tudom magam tartani? L22

Figyelt kérdés
2017. ápr. 29. 20:00
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
69%

Ne izgulj, a szállodai korszaknak a te szakmádban hamar vége lesz, aztán árulhatod a csúnyádat az útszélén.

Komolyan, annyira égő, hogy még csak észre se veszed magad.

2017. ápr. 30. 17:09
 42/49 anonim ***** válasza:
79%

Tudod, a legtöbb luxusprostinak azért van némi sütnivalója, amellett, hogy csinosak. És azokat meg is tudják fizetni a gazdag kuncsaftok.

Te viszont olyan sötét és buta vagy, mint az éjszaka, úgyhogy neked maximum a kőműves Janik jutnak, akik hónap elején ki tudnak csengetni 5000 forintot egy kamatyért...

2017. ápr. 30. 22:54
 43/49 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy luxus... Vagy neked egy szálloda luxus? Kellemetlen lehet.

Mindenesetre a te véleményed nem a valóságom. Minden jót :)

2017. ápr. 30. 23:18
 44/49 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem megy a bolt, akkor meg a hetipiacon árulod a gombát?!

(A hü velygombát.)

2017. máj. 1. 11:56
 45/49 anonim ***** válasza:
94%

Ugyan engem személy szerint nem zavar, hogy te a testedből élsz, még csak el sem ítéllek miatta, hiszen a te tested, a te életed. De azt őszintén nem értem, hogy miért vagy büszke erre a "foglalkozásra"?

Nem kötekedés, tényleg nem fér a fejembe.

2017. máj. 2. 17:11
 46/49 A kérdező kommentje:
Nem vagyok büszke rá
2017. máj. 2. 17:17
 47/49 anonim ***** válasza:
92%
Értem. Szerintem, tegyél félre pénzt, állj neki rendes szakmát tanulni. Hidd el, nem ciki, ha fodrász, ápolónő, felszolgáló vagy, és egyikkel sem muszáj itthon maradnod, külföldön jobb pénzt kereshetsz, mint itthon. Fiatal vagy, ne tedd ezt magaddal. Hidd el, a pénz közel sem minden...
2017. máj. 2. 18:54
 48/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot :) Van egyébként szakmám, pénzügy-számvitelt tanultam, de nem szerettem
2017. máj. 2. 19:58
 49/49 anonim ***** válasza:
80%
Ezért most azt csinálod amit szeretsz
2017. máj. 3. 11:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!