Miért zavarja a szüleimet, hogy háztartásbeli vagyok, ha el tudom magam tartani? L22
Figyelt kérdés
2017. ápr. 29. 20:00
1/49 anonim válasza:
Hát nem tudom, ők mit mondanak miért zavarja őket, ha téged meg nem ?
2/49 anonim válasza:
Ennyi infóval, mi honnan tudjuk? Kérdés miből tartod el magad, milyen szakmád van, milyen az egészséged stb. Pl. Nekem rosszul esne ha a gyerekem évekig tanulna, küzdene az álmaiért és végül inkább otthon maradna.
3/49 anonim válasza:
Mert a haztartasbelisegnek pontosan az a lenyege, hogy mivel otthon vagy, ezert nem dolgozol, tehat nincs beveteled, amibol onalloan el tudnad tartani magadat, ugyhogy picit pontositsd a kerdest, mert igy csak egy ellentmondas.
4/49 anonim válasza:
Talán azért mert 22 éves vagy és ha dob a pasid (gondlom ő tart el, nem írtad) akkor ott leszel ahol a part szakad. Később gyest sem kapsz, se nyugdíjat. De ne is menjünk ilyen messze, dolgozni is ki fog felvenni ha az az lesz az önéletrajzodban, hogy évekig otthon voltál. Másrészt félő, hogy a kiszolgáltatott leszel a pasidnak. Vagy miből tartod el magad mégis?
5/49 A kérdező kommentje:
Prostitúcióból, de ezt nem tudják.
2017. ápr. 29. 20:17
6/49 anonim válasza:
akkor mondj nekik vmi kamut, hogy mit dolgozol, és nincs feszkó
7/49 anonim válasza:
szóval egy ribi vagy, és naiv mert azt hiszed nem tudják.
Hát sajnálni fogom a szüleidet amikor rájönnek. Egy szégyen leszel nekik..Szerintem ha megmondod nekik, hogy prosti vagy, akkor nem fogja zavarni, hogy háztartásbeli vagy, mert páros lábbal rúgnak majd ki. Neked 1 gonddal kevesebb..
8/49 A kérdező kommentje:
Téged jellemez, ha kidobnád a gyerekedet az életedből, csak mert a szórakoztatóipar ezen ágában dolgozik...
2017. ápr. 29. 20:31
10/49 anonim válasza:
Ha tényleg ez a munkád, és jól is tudsz vele keresni akkor lépj le inkább mert el tudod magad tartani belőle és a gond meg van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!