Miért zavarja a szüleimet, hogy háztartásbeli vagyok, ha el tudom magam tartani? L22
Több okból zavarhatja őket.
1. Nem tudják, miből élsz, és azt hiszik, prostitúcióból. Féltenek.
2. Nem tudják, miből élsz, és azt hiszik, drogkereskedelemből. Féltenek.
3. Nem tudják, miből élsz, és azt hiszik, kitartott vagy. Féltenek.
4. Tényleg gőzük sincs, miből élsz, de azt tudják, hogy ha pár évig háztartásbeliként élsz, aztán egyszer csak, mondjuk 30-35 évesen el akarnál helyezkedni, és az önéletrajzod CSONT ÜRES, akkor nem fognak felvenni sehová. (Két tippjük lesz: vagy eltalálják a jelenlegi foglalkozásodat, vagy azt hiszik, börtönben ültél.) Erre egyébként kezdhetsz gyúrni, ha egyszer kiszállnál a jelenlegi szakmádból. Vagy kezdőtőkédnek kell lennie egy saját ötlet megvalósításához, vagy tudnod kell, hogy mit hazudj az önéletrajzban, amivel később nem buksz le, vagy el kell sajátítanod egy nélkülözhetetlen szakmát. 22 évesen talán nehéz elhinni, de nem marad az ember túl sokáig se fiatal, se kívánatos, se szép.
Azért egy fodrász szakmát ne hasonlítsd már össze a prostitúcióval.
Egyik szülő sem büszke arra, ha az ember lánya egy olyan .. nem is tudom mit lehet írni erre, hogy gerinctelen? undorító??? Na mindegy. Egyik szülő sem örülne annak ha a lánya minden férfinak, nőnek szétrakja a lábát, pénzért dug. Ehhez jó erős gyomor kell. Ez nem élet hosszabb távon, és az igazság úgy is kiderül. Minden szülő mocskosnak érezné a saját gyerekét.
Én nem lennék erre büszke.. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen nőket nagy nullának tartom, mert életképtelenek. Prosti is csak addig lehetsz amíg fiatal vagy. Utána már senkinek nem fogsz kelleni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!