Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavarja a szüleimet,...

Miért zavarja a szüleimet, hogy háztartásbeli vagyok, ha el tudom magam tartani? L22

Figyelt kérdés
2017. ápr. 29. 20:00
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
32%

"de ma már azt mondják a k@rváknak tõbb a becsülete,mint a rendes nõnek."

Ez azért van így, mert a q rva még a kapcsolat elején mondja meg, hogy mennyit kér a szolgálataiért.

A "rendes nő" meg csak utólag mondja meg.

A váláskor!

2017. ápr. 30. 05:40
 32/49 anonim ***** válasza:
94%

"Amúgy meg dönteni kell, hogy az ember dolgozik vagy pénzt keres, én keresni akarok"

Én is keresni akartam, ezért tanultam és keresek most havi félmillió felett. Te pedig egy buta tök 22 éves kis lotyó vagy nulla kilátással az életre, elbaxod az egészet. A szó minden lehetséges értelmében. Szegény szüleid...

2017. ápr. 30. 07:15
 33/49 anonim ***** válasza:
98%
Miért nem mondod meg nekik, hogy nem háztartásbeli vagy, hanem kemény fizikai munkával izzadsz pasik alatt.
2017. ápr. 30. 07:47
 34/49 anonim ***** válasza:
97%

Na de te nem htb vagy, hanem kva. Különbség.

És nem hülyék, tudják, hogy ha melóhely nincs, a testedből élsz.

Egyébként simán kamunak tartom.

2017. ápr. 30. 09:01
 35/49 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem is kamu mert ennyire őszintén nem igazán vállalja fel emberlánya a dolgot, de ilyenkor csak feltételezzük a helyzetet és azon társalgunk tovább, hogy ha szinten....

Ha tényleg igaz és így áll hozzá akkor viszont pozitív véleményekre ne számítson.

2017. ápr. 30. 11:21
 36/49 anonim ***** válasza:
96%

35, persze, hogy az.

Ha eltartja magát, nyilván külön él már, 22 éves korági meg azért sanszos, hogy nincs még olyan ügyfélköre, akik ezt pár év alatt összedobták neki (ja, de, ilyenkor jön az, hogy kapta, örökölte a lakást...)

2017. ápr. 30. 11:51
 37/49 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem azért zavarja őket, mert tudják,hogy prosti vagy. Elvégre nem hülyék, ha nem dolgozol, akkor honnan lenne pénzed?

Ha mondjuk jól beszélsz nyelvet, mondd azt, hogy fordításból élsz, vagy programozol, gyerekekre vigyázol, beugrós pultos vagy, stb. Vagy mondd el az igazat.

2017. ápr. 30. 16:08
 38/49 A kérdező kommentje:
Bérelt lakásban élek, de oda nem jöhet fel senki. Csak gazdag férfiakkal dolgozom, akinek egy szállod kifizetése semmi.
2017. ápr. 30. 16:22
 39/49 anonim ***** válasza:
92%

Aha, én meg Jani vagyok a hegyről. Csak gazdag pasik..... max az álmaidban.

Amúgy mennyi a tarifád? Van pár alkesz ismerős, akiknek nem teszi szét egy rendes nő sem. Majd te lekezeled őket egy 5 csillagos bokorban. Vagy 3 csillagos sikátorban. Esetleg egy luxus kapualjban.

2017. ápr. 30. 16:37
 40/49 A kérdező kommentje:
Buta vagy
2017. ápr. 30. 16:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!