Ajakfeltöltést szeretnék a születésnapomra, egy szülő erre hogy reagálna?
Májusban leszek 19 éves.
Nincs bajom a testemmel, de szeretnék egy hyaluronsavas ajakfeltöltő kúrát. Ez teljesen fájdalommentes, nem is drága és nagyon szeretnék telt ajkakat.
De nem tudom, hogy mondjam meg nyíltan, hogy ezt akarom, vagy inkább kérjem el a pénzt és intézzem el magam...
Sok lányt láttam már, aki feltöltette az ajkait, és be kell, hogy valljam, egyiket sem találtam szépnek. Volt olyan, aki előtte szép volt, vonzó, és normális, utána meg már visszataszító, mert baromira természetellenes és ocsmány ez a szo pó száj. Ez manapság annyira "egyedi", mint a segg fölé a derékra való tetoválás. Annak is "ri banc rendszám" a beceneve.
Szülőként én ezt soha nem engedném meg a lányomnak. Nem kell magad tönkretenni azért, hogy több likeot meg követőt gyűjtsél be instagram-om, ez nevetséges...mellesleg ezt a feltöltést nem csak egyszeri alkalom, ha tényleg akarod és nagyon könnyen, nagyon gyorsan eldeformálódik, akkor meg majd futhatsz sírva, hogy hozzák helyre.
Mellesleg a kérdést minek írtad ki? Itt próbálod győzködni a többieket, hogy ez neked milyen szuper lesz, meg milyen jól fog kinézni, és meg vagy sértődve, ha valaki az ellenkezőt írja. Akkor menj ba szki, és csináltad meg minden véleményezés nélkül! Ez a kérdés így nem más, mint egy gusztustalan önreklámozás.
De utána ne gyere vissza GYK-ra sírni, hogy csomó férfi azt akarja meg azt kommentelgeti, hogy a "telt ajkaiddal" igazán lecuppanthatnád őket, mert biztos kényelmesebb és jobb így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!