Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ajakfeltöltést szeretnék a...

Ajakfeltöltést szeretnék a születésnapomra, egy szülő erre hogy reagálna?

Figyelt kérdés

Májusban leszek 19 éves.

Nincs bajom a testemmel, de szeretnék egy hyaluronsavas ajakfeltöltő kúrát. Ez teljesen fájdalommentes, nem is drága és nagyon szeretnék telt ajkakat.

De nem tudom, hogy mondjam meg nyíltan, hogy ezt akarom, vagy inkább kérjem el a pénzt és intézzem el magam...

2017. ápr. 16. 11:52
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
86%
Sehogy, én szülőként ilyen baromságra nem fizetnék, annak ellenére, hogy létjogosultságát érzem a szépészeti plasztikai műtéteknek bizonyos esetekben
2017. ápr. 16. 11:54
 2/41 anonim ***** válasza:
66%
Megkérdezné: "Geronazzo Mariskára akarsz hasonlítani?"
2017. ápr. 16. 11:56
 3/41 anonim ***** válasza:
89%
Tőlem tuti nem kapnál ilyet. Van pár barátnőm (30-as, 40-es korosztály). Ők már csináltak párszor ilyet. Először szép. De minél többet csinálod, minél régebbi, annál jobban eldeformálódik a szád. Végül is csúnyább lesz, mint amilyen korábban volt. Akkor egy 19 éves lány ne rontsa már el ilyen fiatalon magát. Remélem, sose fog ilyet kérni a gyerekem, és több esze lesz ennél, mint hogy ennyire a külsőségek rabja legyen.
2017. ápr. 16. 11:58
 4/41 anonim ***** válasza:
67%
Azt hogy fizesse a sok szponzorod az instán.
2017. ápr. 16. 12:01
 5/41 anonim ***** válasza:
87%
Normális szülő nem támogatna benne és megpróbálna lebeszélni. A műnők ocsmányak, ráadásul lehetnek komplikációk. Pl. Amcsiban egy nő a hátsóját akarta feltöltetni, de mindkét lábát amputálni kellett.
2017. ápr. 16. 12:04
 6/41 anonim ***** válasza:
88%
Ha ilyet elkezdesz, akkor azt folyamatosan kell csinalni... azzal azert legyél tisztában, hogy nem lesz azaz ajak folyamatosan szép... nem egyszeri alkalom.
2017. ápr. 16. 12:14
 7/41 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom, hogy egy ilyen beavatkozás következménye nem feltétlenül az lesz, hogy "Geronazzo Mariskára" fogok hasonlítani. Elég sokan megteszik és a végeredmény nagyon szép lesz, főleg, hogy a hyaluronsavas megoldás nem is drasztikus egyáltalán.

# 4, látszik, hogy semmi fogalmad nincs a dologról, szóval ne erőlködj!:)

2017. ápr. 16. 12:14
 8/41 anonim ***** válasza:
91%
7: láttad, amit írtam. Elsőre lehet, hogy szép lesz, ha nem kacsaszájat csináltatsz. De utána el fog deformálódni. Láttam már ilyet, többet is. Kár lenne 19 évesen már így elrontani magad. És ez nem is létszükséglet. Nem vagyok a beavatkozások ellenzője. De ami felesleges, az felesleges. Ha valakinek órási kampós orra van, megértem, ha megműtteti. Ha valakinek totál eláll a füle, megértem. De a szájfeltöltés hülyeség. Azzal nem értek egyet, ha valaki totál szabályosra, totál tökéletesre akarja magát változtatni.
2017. ápr. 16. 12:19
 9/41 anonim ***** válasza:
76%
Alapból nem jön be az ilyen dolog a pasiknak, szóval férfiként sem ajánlom.
2017. ápr. 16. 12:21
 10/41 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 16. 12:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!