Ajakfeltöltést szeretnék a születésnapomra, egy szülő erre hogy reagálna?
Májusban leszek 19 éves.
Nincs bajom a testemmel, de szeretnék egy hyaluronsavas ajakfeltöltő kúrát. Ez teljesen fájdalommentes, nem is drága és nagyon szeretnék telt ajkakat.
De nem tudom, hogy mondjam meg nyíltan, hogy ezt akarom, vagy inkább kérjem el a pénzt és intézzem el magam...
Te figyi kerdezo, ugye vagod, hogy mindenki szamara vilagos, hogy csak a rongyot razni es dicsekedni jottelnide a csudibudi instalány eleteddel. Ugyanis aki realis megoldast es tanacsot mondott, arra ra se hederitesz, viszont a tobbi kommentre folyamat valaszolsz, hogy hergeld a jonepet...
Te tenyleg ennyire unatkozol? Mert habugen, johetsz hozzam takaritani barmikor, h kocsit lefoglalad magad :)
Egy szót nem írtam arról, milyen lenne az anyagi helyzetünk, szóval ja, ez tényleg hatalmas rongyrázás. :D
Utolsó, mellműtétet biztosan nem akarok, mivel
1. retteget mindenféle műtéttől, beavatkozástól
2. elégedett vagyok a melleimmel, nem kéne nagyobb.
Nem egy másik kérdést írtál ki, tegnap is volt kettő is
..
És?! Ez az oldal nem arra van, hogy a felhasználók kérdéseket írjanak ki?
A többi kérdésben sem írtam konkrétumot az anyagi helyzetünket illetően. Ez nem olyan, amit az ember reklámozni szokott (legalábbis szerintem).
de, kérdezz bátran.
Csak tudod 24 óra alatt három kérdés, amiben leírod, mennyire tuti családod van, anyád milyen megértő, hogy a kishúgodat nyomod a neten, a pasid nem sajnálja rád a pénzt, amúgy egy 16-nak kinéző gyönyörű 19 évesnek írod le magad, aki tökéletesen elégedett magával... mégis itt nyomulsz egy álló napja, nem a tökéletes életed tökéletes húsvétját töltöd éppen velük.
Kicsit hihetetlen, hogy hirtelen akadt legalább három hűdefontos kérdésed, amit fel kellett tenni az itteni, általad udvariasan prosztónak titulált emberekkel...
De Emmácska, ez bizony rongyrázás.
Vans cipo egy csecsemonek, ajakfeltoltes, szuleim eltartanak, legnagyobb gondod kb az hogy milyen ivben all a kis szempillad... ez buzony rongyrazas. Ami engem mondjuk hidegen hagy, ugyis kinovod majd, kislany vagy még. :) cuki, h ugy vergodsz, ez a fiatalsag velejaroja. Idovel rajosz, hogy a valamirevalo cipo az mondjuk Salomontol felfelé kezdodik, mert az ossze van eakva rendesen, meg ha nem is annyira fancy, es nem csak egy (egyebkent) nagyon otromba logo miatt van "felhájpolva". :)
Ami vizsint zavaro benned, hogy valoban nem hallgatod meg az erdemi valaszokat, oda se neki. Hat akkor engedtessekmar meg, hogy eszrvegye az egyszeri ember, hogy ez a kerdes pusztan unaloműzés. Egyáltalán nem szol semmi másról, csak arrol, hogy foglalkozzon veled valaki es fecseghess (az ezek szerint unalmas) eletedrol. Ez eleg gáz, ugye tudod? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!