Anya a legkisebb dologért is megver. Mit lehet tenni?
Apukád van? Esetleg más felnőtt rokonod, akiben megbízhatsz, akitől segítséget kérhetsz? (nagybácsi, nagynéni, nagyszülők, unokatesók, keresztszülők stb?) Hány éves vagy, iskolába jársz még? Van olyan tanárod, akihez fordulhatsz? Vagy az iskolapszichológus.
Hidd el, a legkevésbé sem normális az, hogy anyád egyáltalán egyszer is kezet emelt rád, nem hogy rendszeresen, mindenféle indok nélkül (indokkal sem!!)... Fontos, hogy beszélni tudj erről egy felelős felnőttel, segítséget tudj kérni valakitől.
1: köszönőm gyors válaszod! Gonolkodom rajta.
2: apukám már 3 éve Olaszországban dolgozik,és 2 hónaponta jön haza,akkor se sok időre.
3: még nem tudok elköltőzni. 1, 14 éves vagyok 2, nincs hova. Nagymamám nincs,nagyapám meg Budapesten él (én Szegeden).
4: köszönöm, de nem tudom hogy reagálnának egy 14 éves bejelentésére.
#7: :D
#8: köszi
#9: nem értek hozzá,de azt tudom,hogy ez nem úgy megy,hogy fogom magam és odaköltözöm. Attól még a törvényes képviselőm anyukám lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!