Mit szólnátok, ha a 15 éves gyereketeknek "barátság extrákkal" kapcsolata lenne az egyik évfolyamtársával?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 14. 20:45
1/61 anonim válasza:
Ha vedekeznek rendesen es tudjak mi merre hany meter, hajra... megakadalyozni ugyse tudom. Tiltastol csak vakmeröbben csinalna es soha nem mondana el semmit ezek utan az is biztos.
2/61 anonim válasza:
Nem orulnek neki, de ugyis a sajat hibabibol tanul az ember. 15 evesen baromi eretlen egy ilyen kapcsolathoz, es semmi szuksege ra. Ebbol csak pofara eses lesz meg kihasznalas.
3/61 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy letépem a fejét, ha nem védekezik. Legalább óvszer. 15 évesnek ráadásul még én is venném.
4/61 anonim válasza:
Basszus. Én valami más korból jöhettem.
Az osztálytársaim, akik fiúk, a barátsággal is bajban vannak...
14l
5/61 anonim válasza:
Így van 15 évesen még ahhoz is éretlen, hogy tanuljon belőle.
6/61 anonim válasza:
"15 éves gyereketeknek" ?
Azért nagyon nem mindegy, hogy fiúról, vagy lányról beszélünk ...
7/61 anonim válasza:
15 evesen lehetoleg se a fiu se a lany gyerek ne kezdjen ilyen kapcsolatba, mert nagyon nem az o koruknak valo ! elbeszelgetnek a gyerekkel, a tiltas nem vezet jora, de azert szo nelkul sem kell hagyni!
8/61 anonim válasza:
Az extrakat ,hogy erted.Hetero vagy homo ?
9/61 anonim válasza:
Felnyakalnám. De tényleg, ha gyerekem lesz akkor ez majdhogynem elfogadhatatlan.
Lehet én vagyok a maradi, de ilyen korban nem nagyon kéne.
Még énsem csinálom, pedig 17/F vagyok, gondolom egy más korbeli gondolkozással..
10/61 anonim válasza:
Ilyen oktatási rendszer mellett sajnos nem jut mindenkinek ideje egy rendes kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!