Szerintetek jól gondolom, vagy nem? (Több lent)
14 éves lány vagyok.Lesz egy fesztivál nem messze a lakóhelyemtől,ahová eredetileg anyukámmal s az Ő barátjával indulnánk.Nos,anyukám azt mondja,hívjak el valakit,mert szerinte hülyeség,hogy velük legyek egész koncerten s lehet hiányozna valaki akivel tudnék "bulizni".
De szerintem ennyi idősen még vagy velük,vagy olyanokkal szeretnék koncertre járni akiket ismerek.
Persze,ha elhívnák valakit akkor is anyukámmal mennék el a koncertre csak nem a nyakán lógnák.
És ha elhívnák valakit akkor egy szobában aludnák vele ugyebár éjszaka hazaküldeni bárkit elég kockázatos.De pont a korom miatt szeretnék ezzel várni minimum 16 éves koromig mert szeintem akkor már okés,hogy egy szobában alszol valakivel,de 14 évesen..
Szerintetek kinek van igaza?
Köszi a válaszokat.
Ezt eléggé benézted. :D
Anyukád 100%, hogy nem arra gondolt, hogy egy random srácot hívj el magaddal, hanem egy barátnőre/jó ismerősödre gondolt, aki szintén lány, és jól megvagytok. Gondolom anyukád is szeretne a barátjával lenni, meg tudja, hogy jobb lenne neked is egy saját korosztályodbéli lánnyal.
Nem lányra gondolt.:)) Egyrészt nem is barátkozom lányokkal.Úgyhogy nem is tudnék lányt elhívni magamhoz.
Egyébként nem a "jókislány" imidzs miatt tettem fel ezt a kérdést,hanem azért mert érdekel más emberek véleménye.:)
De köszönöm a válaszokat,habár az összes ugyan arról szólt.
*elhívnék
*lógnék
*aludnék
Én igazából nem is értem a kérdést. El akarsz valakit hívni? Vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!