Mit szólnátok, ha a 15 éves gyereketeknek "barátság extrákkal" kapcsolata lenne az egyik évfolyamtársával?
Sajnálnám,hogy egy hülye kis pi.csát neveltem vagy pedig egy olyan fiút,akit ilyen fiatalon a kis pötse irányít.
A tiltás nem megoldás.
Az viszont igen,hogyha van rá mód, fuvarozzuk iskolába,onnan meg haza. Barátok meg házhoz jönnek. Így mikor tud találkozni a bszópajtival? Semmikor.
13@:
Anno engem hoztak-vittek iskolába-ból, baráti köröm nem alakult ki, rögtön haza kellett menni.
Aztán szépen elmúlt az igényem a baráti társaságra is, most meg kint élek egy tanyán egyedül (mert ugye fiatal korban micsoda meggondolatlanság meg hujjdesátántól való a szexuális élet élése).
Nehogy már bűntudatot ültess el abban a szerencsétlen gyerekben emiatt. Kicsit fiatalok, igen, de örökre megnyomoríthatod azzal, ha úgy állítod be a szexet, mintha valami aljas-önző dolog lenne. Nekem évekbe tellett, hogy feldolgozzam azt a hozzáállást, és baromira nem tett jót a szexuális életemnek sem.
lassan 35 évesen, feleség és gyerek nélkül
ui.: persze, azért nem kell 15 évesen anyának-apának sem lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!