Mit szólnátok, ha a 15 éves gyereketeknek "barátság extrákkal" kapcsolata lenne az egyik évfolyamtársával?
30. Az én megítélésemben ez nem egyenlő a züllöttséggel :D
Az züllöttség, hogy bulizni jártunk, meg volt egy pasi aki bevezett a szexuális életbe? :D
Szerintem ez nem züllöttség.
Sajna nem keresek 1 milliót sem :(
Szerintem 15 évesen nem kellene még szexuális életet élni, én irtó szomorú lennék, ha gyerekeim annyi idősen majd ezzel 'jönnének' v. mástól tudnám meg...
Testileg - lelkileg még nem elég érett, hamarabb kiég, 'elhasználódik'. Elveszíti a szexualitás/ szerelem a varázsát, felnőtt korára (25) már elmúlik a vágyakozás, a kíváncsiság, mert akkorra már 10 éve gyakorolja a műfajt.
Óvva inteném, ha nem is tudnám megakadályozni/- tiltani.
Elbeszélgetnék velük, mivel kíváncsi lennék az 'álláspontjukra' (jobb esetben éreznek valamit egymás iránt) nem csak a hormonok 'dübörögnek' vagy azért, h. kipipálhassák, ill. a haverok 'megörvendeztetésére', brahiból csinálják, mert már mindenki más is megtette...
Nem négyelném fel őket, ill. nem kapnám le őket a 10 körmükről. Elbeszélgetés, felvilágosítás (érzelmi is) a minimum. Jó ha lejön nekik, hogy féltésből, szeretetből jön az aggodalom/ ellenérzés, mert hosszú távon (!) szeretnél jót nekik.
Sziasztok!
Az én véleményem erről az hogy nem akartak szerelmi kapcsolatot, de éreztek valamit amibol tobb lett. Én is voltam/vagyok ilyen kapcsolatban ( kb. Annyi idos vagyok kicsit fiatalab) de nálunk az "extra" nem egyenlő a "szex" el. Lehet mi használjuk rosszul a kifejezést mind1. Amit korábban is irtak azzal ha lecseszed es eltiltod csak rosszabb lesz és dacot váltasz ki. ( velem is megpróbálták, nem jott ossze, es hidd el hiaba jossz-mesz erte megoldják). Beszélgess vele sokat. Próbáld neki elmondani a véleményed és halgasd meg.
Arra hogy nem válalja fel arra kulon raternek miert nem?
Én ennyi tudtam leirni es foleg saját "tapasztalatbol".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!