Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha a 15 éves...

Mit szólnátok, ha a 15 éves gyereketeknek "barátság extrákkal" kapcsolata lenne az egyik évfolyamtársával?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 14. 20:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
67%

Fejetek tetejére is állhattok de ha akarják akkor megoldják.

Kérdés, hogy inkább adsz neki gumit vagy hagyod had tolják összevissza.

2017. ápr. 14. 22:20
 22/61 anonim ***** válasza:
73%

#17: Nekem meg szívem joga eldönteni, milyen jelzővel illetek dolgokat.

Amúgy meg ha szerinted 15 évesen "okés" szexelni szexkapcsolatban, akkor fogj szépen kezet magaddal és gratulálj magadnak.....magadhoz.:)

2017. ápr. 14. 22:23
 23/61 anonim ***** válasza:
22%

A közbeszédben hibásan terjedt el ez a kifejezés, hogy barátság extrákkal. A film két személyiségzavaros emberről szól, akik nem merik bevallani maguknak sem, hogy beleszerettek valakibe - ciki nekik felvállalni a szerelmet.

Ezért elnevezik barátságnak - extrákkal.

Ez egy fedőkifejezés (szégyenérzetből) a valójában teljesen normális szerelmi kapcsolatukra.

Nincsen ilyen kategória, hogy barátság extrákkal.

A gyerekednek, ha azt mondja neked, hogy barátság extrákkal kapcsolata van, akkor vagy normális szerelmi kapcsolata bontakozik ki, amit szégyell annak nevezni, ami, vagy semmit nem érez a partnere iránt, csak beteg utánzási mániáról van szó.

Ha meg te ítéled meg ezt a kapcsolatot kívülről így, akkor veled van valami baj.

2017. ápr. 14. 23:08
 24/61 anonim ***** válasza:
67%

15: Akkor csak nem meri felvállalni a fiút, ennyi.

Mások előtt titkolja hogy együtt vannak? Vagy miből áll ez a fel nem vállalás?

Mitől más ez a kapcsolat, mint egy párkapcsolat?

2017. ápr. 14. 23:11
 25/61 anonim ***** válasza:
27%
A kedves lepontozót kérném, hogy ne magánban zaklasson az OFFtopic mondandójával a hozzászólásommal kapcsolatban, hanem ide írja ki a véleményét, amennyiben az a KÉRDÉSHEZ kötődik. Köszönöm.
2017. ápr. 14. 23:35
 26/61 anonim ***** válasza:
30%
Ha nekik jo.. Akkor hajrá...
2017. ápr. 15. 00:15
 27/61 anonim ***** válasza:
31%

18 válaszolonak üzenem 15 évesen nekem se volt baráti köröm és elsem jártam sehová suli után egyböl haza,mégsem élek egyedül van családom gyerekem barátaim.

Az hogy te tanyán élsz egyedül az nem azért van mert hoztak vitek suliba .

2017. ápr. 15. 06:43
 28/61 anonim ***** válasza:
42%

Úristen, ledöbbentem a válaszokon.

15-17 èves korom közt nekem is ilyen kapcsolatom volt egy sráccal, ès banyek mèg èlek....

Diplomás ember lettem, vezető pozicióban dolgozok, van 1 fiam, férjem..

Soha eszembe nem jutott, hogy hú de szörnyű bűn amit csinálok, hát kb mindenki fiúzott, csajozott stb..

Na megyek is, szörnyű hogy 36 èves emberkènt jövök rá a bűneimre :D

2017. ápr. 15. 09:14
 29/61 anonim ***** válasza:
64%
#28: A diplomának nem feltétele sem az erkölcs, sem a hiánya. Veregesd meg a vállad te is, hogy ebben a korban te is olyan nagykislány voltál, hogy akár szexkapcsolatban szexeltél. Hatalmas erény.
2017. ápr. 15. 09:45
 30/61 anonim ***** válasza:
62%
#28 Igen ezt már ismerjük, az interneten mindenki diplomás, vezető beosztásban dolgozik és nettó 1 milliót keres, pedig gyerekkorában mennyire lezüllött élete volt...
2017. ápr. 15. 12:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!