Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ajakfeltöltést szeretnék a...

Ajakfeltöltést szeretnék a születésnapomra, egy szülő erre hogy reagálna?

Figyelt kérdés

Májusban leszek 19 éves.

Nincs bajom a testemmel, de szeretnék egy hyaluronsavas ajakfeltöltő kúrát. Ez teljesen fájdalommentes, nem is drága és nagyon szeretnék telt ajkakat.

De nem tudom, hogy mondjam meg nyíltan, hogy ezt akarom, vagy inkább kérjem el a pénzt és intézzem el magam...

2017. ápr. 16. 11:52
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Most hogy jön ide egy másik kérdésem?

Vagy linkeljem ide az összeset, akkor boldogok lesztek?:)

Rém sötét némely válaszoló...

2017. ápr. 16. 12:37
 12/41 anonim ***** válasza:
74%
Úgy jön is, majmocska, hogy legalább tudjuk, minek neked az új száj... Fizettesd a szponzoraiddal.
2017. ápr. 16. 12:40
 13/41 anonim ***** válasza:
90%

Én szülőként alapvetően megrökönyödnék, hogy ilyesmit kér a lányom. És erősen elgondolkodnék, hogy hol rontottam el annyira a nevelését, hogy ilyesmi megfordul 19 évesen a kis buksijában. Hiszen, valljuk be, 19 évesen inkabb a buksifeltöltésnek (értsd tanulás) kéna a célnak lennie, nem pedig az ajakfeltöltésnek.

Mivel tőlem és a páromtól az ilyesmi nagyon távol áll, ezért a gyereket is a normális értékek felé terlegetjük, nem pedig az elkorcsosult mai kitakarvilág ideáljainak hajhászása irányába.

Ezért valószínű, benne ez fel sem merülne soha. Viszont mivel benned felemerült, ezért valószínű a szüleid hasonló értékeket vallanak mint te, hiszen mégiscsak ők neveltek fel. Ebből kiindulva nyugodtan kérd tőlük direktbe, nem hiszem, hogy nemet fognak mondani.

2017. ápr. 16. 12:46
 14/41 A kérdező kommentje:

Igazából eddig nekem sem jutott ez eszembe, mert alapvetően elégedett vagyok magammal, és a kinézetemmel. De most csináltatta az egyik ismerősöm és nagyon szép lett tényleg. Nekem meg mindig trükközni kell sminkelés közben, hogy kicsit nagyobbnak tűnjenek az ajkaim.

Plusz ez nem is tartós, azt írták, hogy kb. 1-2 hónap a hatása.

2017. ápr. 16. 12:50
 15/41 anonim ***** válasza:
85%

Édes csillagom. Sokkal értelmesebb lenne elgondolkodnod azon, hogy az "ajkaid" formája nem fokmérője sem a szexisségednek, sem az emberi értékeidnek, sem a vonzerődnek, viszont nagyfokú önértékelési zavart, valamint önbizalomhiányt jelez, hogy 19 éves át akarod formáltatni a szád.

Ennyi. Az egészséges önbizalom,a felszabadultság, az egészséges test, az intelligencia így együtt végtelenül vonzó. Az egyenszáj, mert az a divat csak nevetséges.

2017. ápr. 16. 12:52
 16/41 anonim ***** válasza:
94%

Na, figyi. Nem kell senkinek bizonygatnod, higy miert akarod, miota akarod, meddig tart a hatása atb. Ez a te dolgod, es szerintem az embereke zomet itt nem erdekli.

Allj a szulaid ele, es kerdezd meg. Ezt tanacsoltam mar fentebb is. Szinte kizartnak tartom, higy nemet mondanak majd, ha konkretan ezt az ajandekot kered.

Valahogy eljutottal idaig, ami a nevelesnek koszonheto, amit toluk kaptal. Ennyi. Tortenet vege, problema megoldva.

2017. ápr. 16. 13:08
 17/41 anonim ***** válasza:
19%
Kérd szülinapodra...Másik,ne törődj senkivel,az emberek nem divatolásból járnak plasztikai sebészhez,hanem azért,mert van olyan része a testüknek,amivel nem teljesen elégedettek.Nekem pl. vastag a szám,de valami iszonyatosan nem formás.Így én csak formáztatni akarom majd :D
2017. ápr. 16. 13:30
 18/41 anonim ***** válasza:
36%

Ird meg üzibe az instaoldalad...

Nagyon gazdag vagyok... :)

2017. ápr. 16. 13:36
 19/41 A kérdező kommentje:

Köszi Utolsó, de a szüleimnek sem okoz gondot az életem anyagi finanszírozása.

És nem linkelgetem ki ide, mert itt már abból is baj volt, hogy egy másik kérdést kiírtam, felesleges, hogy az instámra is felszabaduljanak ezek az emberek.

2017. ápr. 16. 13:38
 20/41 anonim ***** válasza:
24%
Mindegy.... örökké nem lóghatsz a szüleiden, csak egy alternativa volt....
2017. ápr. 16. 14:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!