Ajakfeltöltést szeretnék a születésnapomra, egy szülő erre hogy reagálna?
Májusban leszek 19 éves.
Nincs bajom a testemmel, de szeretnék egy hyaluronsavas ajakfeltöltő kúrát. Ez teljesen fájdalommentes, nem is drága és nagyon szeretnék telt ajkakat.
De nem tudom, hogy mondjam meg nyíltan, hogy ezt akarom, vagy inkább kérjem el a pénzt és intézzem el magam...
Najó, tényleg egyszerűbb, ha leveszem a felhasználónevemet, mert ennek így semmi értelme, hogy a kérdéseimnél folyamatosan visszautaltok egy másikra.
Utolsó
Nem hiszem, hogy túl sok közöd lenne ahhoz, mivel töltöm a szabadidőmet.
De mivel a barátom nincs itthon, a legjobb barátnőm alszik, anyáék is pihennek, szerintem nyugodtan netezhetek!:)
Majd holnap lesz családi húsvéti buli mamáéknál, estére hazaér a barátom is és remélhetőleg a legjobb barátnőm is kipiheni a másnaposságot.
Amúgy pedig nem értem, miért kéne udvariasnak lennem olyan emberekkel, akik r..ncoznak, b...megolnak és privátban is "gyönyörű" üzeneteket küldenek a komplexussal küszködő anyukák.
Anyuka vagyok, imadok sminkelni es high end markas sminkcuccokat gyujtok. Ha a lanyom szulinapra kerne ilyesmit, megkapja, ha megerdemli (ertsd:jol tanul, besegit itthon, udvarias, csaladcentrikus). De ha ilyet kerne, mint Te, hogy pumpalt szajat a telt ajkakert, azonnal atgondolnam a neveleset. Egesz biztos, hogy ilyet nem fizetnek neki, ha a sajat penzebol csinalna, azt nem tilthatnam meg mert felnott 19 evesen, de nagyon elitelnem.
Mas egy ferde, csunya orrot megmuttetni, mint telt ajkakat csinaltatni....az egyik egy esztetikai problema kikuszobolese, a masik pedig egy szexista majomkodas a pasik szamara. Csalodnek a lanyomban.
Fiúként mondom, hogy az ilyen feltöltött, feltuningolt, üvegsz pó száj az emberek 99%-ának nem jön be. Gusztustalan, ronda, nagyon mű, ráadásul akinek bejön, az is leginkább egy menetre akarná a csaj száját úgymond igénybe venni miatta. Nem véletlenül lett a feltöltött ajak vagy kacsaszáj a ribik ismertetőjele.
Ha szülő lennék, elgondolkoznék rajta elég erősen, hogy hol ronthattam el, hogy a lányom ajakfeltöltést akar azért, hogy instán gizduljon.
Erre van egy igaz mondás:
"Kamu haj, kamu ajkak, kamu mellek, kamu barnaság, kamu körmök, kamu viselkedés. És ezek a nők az IGAZI férfit keresik."
En csak azon gondolkodtam el ilyen lanyok kesobb ertelmisegi reteg lesznek ?
Sulyed a haza menekuljon aki tud
Oreg leszek veteg es mennem kel majd feltoltott szaju muno orvoshoz ??
Nem, nem lesznek "értelmiségi réteg". Az egy életmód, tudás, neveltetés és attitűd együttese, nem az, hogy nem fizikai munkát végez vagy lenyom egy fősulit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!