Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg ekkora szégyen, hogy...

Tényleg ekkora szégyen, hogy nem lett meg a nyelvvizsgám?

Figyelt kérdés
Szóbeli sikerült írásbeli nem, így nem kapok diplomát.végzős egyetemista vagyok, szakdolgozatott leadtam már. Most a szüleim mondták diplomaosztómra nem jönnek el. Nem szégyenkeznek miattam.
2017. ápr. 14. 08:51
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
69%

Ne diplomaosztoval foglalkoz hanem a munkakeresessel.

En el sem mentem postaztak a diplomamam ra 6 hetre ( itt igy szokasa ha nem mesz el) en mar dolgoztam akkor szuper allast kaptam.

Volt felmentesem idegen nyelvbol kulfoldikent de en azert is letettem belole a vizsgat hogy megmutassam milyenek a kulfoldi diakok.

Kulfoldon diplomaztam idegen nyelven tanultam.

2017. ápr. 15. 08:27
 52/59 anonim ***** válasza:
43%
hát elég gáz
2017. ápr. 15. 11:53
 53/59 anonim ***** válasza:
12%
#51: akkor te nagyon f#sza gyerek vagy.
2017. ápr. 15. 12:37
 54/59 anonim ***** válasza:
68%
Nem faxasagrol szol hanem arrol extra idegen nyelv mindig jol jon a munkaban.
2017. ápr. 15. 12:57
 55/59 anonim ***** válasza:
50%

"Főleg az írásbeli nyelvvizsgán, ahol elég begyakorolni a típusfeladatokat"

Hát te ritka hülye vagy. Ez nem matek feladat te nagyon ostoba, amit begyakorol aztán majd más számokkal megoldja ugyan azt. Mit ér vele ha már jól tudja hogy van ilyen meg olyan tipusú nyelvtani feladat, meg ilyen meg olyan tipusú szövegértési feladat, ha minden feladatsorban más-más szöveg van amihez más-más szókincs és nyelvtan kell???

Az ország meg a magadfajták miatt tart ott ahol. Magyar magyarnak a farkasa, gyűlölködtök ocsmányul leszóljátok egymást, ha valamire fel lehet vágni akkor az egyből megy, jóindulat megértés egy szál sem. Lényeg hogy lehessen fröcsögni meg arcoskodni. Helyedben inkább behúznám fülem-farkam ha már ilyen tuskó vagyok.

Ha meg elsőre nem megy majd megy másodjára. Mi van abban?

2017. ápr. 16. 14:26
 56/59 anonim ***** válasza:
57%

Sajnos utolsónak minden szava igaz.

A magyarokról nagy általánosságban sok dolog elmondható, de hogy összetartanánk és segítenénk egymást az pont nem. Köpködni jobb. És a legbosszantóbb, hogy pont az ilyen 45%-os félék azok, akiknek a legnagyobb a szájuk, előadják az "ilyenek miatt tart itt az ország" című bárgyú demagóg sallangot, de ha megkérdeznéd tőle, te mit tettél azért hogy ne itt tartson, csak nézne mint borjú az új kapura.

És ez a kérdés is kiválóan tükrözi mindezt. Lehetne azt is mondani, hogy ciki az lenne ha nem is érdekelne, ha meg sem próbálnád. Hogy ha egy fősulit végigcsináltál, a nyelvvizsga sem fog ki rajtad csak csináld....de ház ez ellenkezne a magyar mentalitással, ugyi? :)

Fent említett válaszolónak amúgy semmivel össze nem keverhető stílusa van, én személyszerint egy rendes hangvételű mondatot nem olvasta még tőle, csak szidkozódást, vagy felvágást. Na ezen gondolkodj el inkább, ha már ennyire aggaszt "hol tart ez az ország". Csak azt ne mondd, hogy a magadfajta vinne minket előrébb, mert akkor inkább itt sem vagyok.

2017. ápr. 16. 18:15
 57/59 anonim ***** válasza:
15%
Konkrétan a te helyzetedben ez egyáltalán nem szégyen. Viszont alapesetben nagyon ciki lenne. Nyelvszakos diplomám van (nem angolból). A nyelvtanulás csak annyi, hogy bemagolod a szavakat és a nyelvtant, erre mindenki képes, csak fenék kell hozzá.
2017. ápr. 16. 18:57
 58/59 anonim ***** válasza:
47%

"A nyelvtanulás csak annyi, hogy bemagolod a szavakat és a nyelvtant, erre mindenki képes, csak fenék kell hozzá."

Mondjuk ilyen hozzáállással szerintem tőled az ég óvjon mindenkit.

2017. ápr. 16. 19:47
 59/59 anonim ***** válasza:
76%

tegnap 18:57 remélem nem leszel tanár.

Egyrészt szerencsétlen tanulót jól lealázod majd mert nem látja át esetleg a nyelvtani összefüggéseket, ami lehet neked smafu, de másnak bizony lehet nehéz, használni meg még nehezebb.

Konkrétan a beszélni meg nem akkor fog jól ha már ismeri a szavakat meg a nyelvtant, az egy külön készség amit fejleszteni kell, és inkább a hallgatással (idegennyelv) tehető párba.

Tudok olyan srácról, aki az alapoktól elkezdte az angolt, végigtolt x db kurzust, volt szókincse megtanították vele a nyelvtant, és mégsem ment neki a beszéd.

Mondjuk szomorú hogy egy nyelvszakosnak ezt külön magyarázni kell.

És miért? Hát mert neked csak segg kellett hozzá, akkor másnak is tuti csak annyi :) Gratulálok.

2017. ápr. 17. 10:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!