Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg ekkora szégyen, hogy...

Tényleg ekkora szégyen, hogy nem lett meg a nyelvvizsgám?

Figyelt kérdés
Szóbeli sikerült írásbeli nem, így nem kapok diplomát.végzős egyetemista vagyok, szakdolgozatott leadtam már. Most a szüleim mondták diplomaosztómra nem jönnek el. Nem szégyenkeznek miattam.
2017. ápr. 14. 08:51
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
45%

"Tudod miért frusztrál ennyire? :D Azért mert ha valaki meg a bölcsészettudományokban tehetséges akkor azt lenézik. Akkor hogy is van ez? :D Ahhoz nem kell ész, csak szerencse?:D"

Szánalmas vagy. Senki nem kezdte el a "bölcsészettudományokat" leszólni, te jöttél ide kötözködni valakivel, aki amúgy is padlón van, és nem tehet arról, hogy nehezen tanul nyelveket. Nem az ilyen embereken kéne kiélned a frusztrációdat, és királynak érezni magad.:D Megjegyzem, én orvosit végeztem, 17 évesen tettem le az első nyelvvizsgámat, nem angolból, kicsit nehezebb nyelvből. Nekem próbáld meg verni a nyálad a nyelvi szakoddal.:-)

2017. ápr. 14. 11:02
 32/59 anonim ***** válasza:
28%
Nincs olyan, hogy nyelvérzék. Ez csak egy hülye kifogas lusta embereknek. Főleg az írasbeli nyelvvizsgán, ahol elég begyakorolni a típusfeladatokat. Gondolom ez nehéz, mert fenék kell hozzá. És természetesen nem az utolsó vizsgára kell jelentkezni a diploma előtt. Komolyan nyelvzseni az, akinek elsőre meglett a nyelvvizsgája ? Ezért tart itt az ország. Az emberek többségében nincs szorgalom és elég a minimális teljesítmény az élet minden területén.
2017. ápr. 14. 11:04
 33/59 anonim ***** válasza:
33%

Uristen!!! Dehogy szegyen, a szuleid viselkednek nagyon gazosan....

Nekem se sikerult elsore, azota majdnem anyanyelvi szinten beszelek, pedig sosem eltem kulfoldon.

Pont errol szol az elet, van, aki jobban indul, aztan egy senki lesz vagy csak nem birha elviselni a csapasokat. Pont arra kellene tanitaniuk, h felallj.

Van olyan kollegam, aki 5 eve nem teszi le, mindenfele keruloutakon probal diplimahoz jutni, na az a gaz, te egyaltalan nem.

Soha nem hagynam ki a gyerekem diplomaosztojat... Amugy ok mivel foglalkoznak??? De mindegy is, te vagy a gyerekuk...

2017. ápr. 14. 11:12
 34/59 anonim ***** válasza:
12%

31-es már ne is haragudj de ha fordított eset állt volna fent hidd el, hogy nagyon sokan idejöttek volna pocskondiázni. :DD

De ez nekem nem gond, minél többen lusták megtanuni nekem annál több munkám lesz később. :D

Csak azon szoktam még nevetni amikor valaki azt mondja, hogy Magyarországon MINDENKI tud angolul úgyis. :D

Egyébként abban egyetértek, hogy nem a nyelvvizsga adja meg a nyelvtudást. De hát valamiféle papír mégis csak kell róla és az a teljesen alap nyelvtan ami kell a középfokúhoz (most komolyan, az angol nyelv nyelvtana az egyik legkönnyebb) az lóf.sz.

2017. ápr. 14. 11:17
 35/59 anonim ***** válasza:
52%

"Nincs olyan, hogy nyelvérzék. Ez csak egy hülye kifogas lusta embereknek. Főleg az írasbeli nyelvvizsgán, ahol elég begyakorolni a típusfeladatokat."

Az írásbelije sikerült.

A szóbeli meg nehezebb azoknak, akik egyébként sme beszédesek, ráadásul még zavarban is vannak. Stressz alatt sokan még magyarul sem képesek választékosan beszélni, vagy csak hebegnek-habognak, ha közönség előtt kell beszédet mondani.

Nyelvérzék pedig van. Ugyanúgy mint zenei tehetség, irodalmi, matematikai vagy bármi egyéb.

2017. ápr. 14. 11:20
 36/59 anonim ***** válasza:
17%
#35, ugorj neki meg egyszer. Irasbelije NEM sikerult.
2017. ápr. 14. 11:23
 37/59 anonim ***** válasza:
14%
Látom,nem csak idegennyelv problémáid vannak:szakdolgozatott.
2017. ápr. 14. 11:32
 38/59 anonim ***** válasza:
21%

#36: ténykeg benéztem.

Akkor passz, az írásbeli nem szokott vészes lenni. Nekem úgy lett 86%-os, hogy nem is tudtam akkor még angolul az én érzésem szerint :)

2017. ápr. 14. 11:42
 39/59 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, nem kértél felülvizsgálatot? Bemehettek a nyelvtanároddal megnézni a javítást, ha még nem járt le a határidő, lehet, hogy sikerülne még pár pontot összekotorni (persze udvariasan, szívhez szólón.-)) Veszítenivalód nincs, legfeljeb újra vizsgázol.
2017. ápr. 14. 11:54
 40/59 anonim ***** válasza:
27%

#18: Nem kell a nukleáris energiához vagy hasonlókhoz érteni, de attól még lehet beszélni róla, elmondhatja róla a véleményét az ember - az meg csak van. Akinek sincs, vagy nem tudja elmondani, azt igenis pontozzák le az adott feladatnál.

#21: Középfokún elvileg bármilyen nyelvtant kérdezhetnek, gyakorlatilag meg teljesen alapvető dolgokat kérnek. Igaz, hogy nem a papírtól tudja valaki használni a nyelvet, de aki tuja használni (aminek az írásbeliség is része), annak egy középfokú nyelvvizsga nehogy már problémát okozzon. Nálunk is van olyan aki angolul beszél de tolmács kéne hozzá, ez egy ilyen bicikli. :)

#25: Tény, hogy az emberek képességei mások. Miből jött le neked, hogy nem sikerült "agyilag eljutni odáig"? A legtöbb embernek amúgy sem (csak) a képességeivel vannak bajok, hanem hogy lusták mint a dög.

2017. ápr. 14. 11:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!