Szégyen az, ha 15 éves lány létemre megfogom a szüleim kezét?
Figyelt kérdés
2017. jan. 14. 22:05
1/20 anonim válasza:
Nem. Ez azt jelenti, hogy szerető család vagytok.
2/20 anonim válasza:
Én is megfogom, nyugi. Szerintem semmi baj ezzel. :)
3/20 anonim válasza:
Szerintem manapság sok szülő büszke lenne ha a 15 éves lánya megfogná a kezét.
Nézd meg a Twitter képeket Stallone és a lányai kapcsolatáról. Scarlett 14 éves, Sistine 18. Imádják a szüleiket, látszik a képekből.
5/20 anonim válasza:
Az a szégyen, ha vakaki szégyelli a szüleit.
6/20 anonim válasza:
Nem szegyen, csak szokatlan. Mondjuk en imadom a szuleim, de kb 6-7 evesen mentem veluk kezen fogva.
7/20 gömbicica válasza:
Nem.orulj,hkgy ilyen a kapcsolatotok. Manapsag ritkasagszamba megy.
Lassan maga a csalad is
8/20 anonim válasza:
22 éves vagyok és mégis a mai napig úgy megyek az édesanyámmal az utcán, hogy belémkarol.
Picit viccesen hathat, hiszen az édesanyám 160 centi és egy törékeny Nő, amíg én 195 centi, kopasz, izmos kétajtós szekrény. :D
9/20 anonim válasza:
17 vagyok és én is megszoktam fogni anyukám kezét mikor megyünk valahova. Aki szerint szégyen, hogy valaki megfogja a szülei kezét, azzal valami gond van.
10/20 anonim válasza:
Az szégyen, hogy megfordult ez gondolat a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!