Szégyen az, ha 15 éves lány létemre megfogom a szüleim kezét?
Figyelt kérdés
2017. jan. 14. 22:05
11/20 anonim válasza:
Anyukám mindig belém karol ha megyünk valahova, én szeretem 26L
12/20 anonim válasza:
25 éves vagyok, és anyám mindig belém karol. Sőt amikor motorozik akkor én szoktam belekarolni.. (vagy ő ha én vezetek)
Szerintem azért mert felnőttek lettünk még szerethetjük a szülőket amíg van rá lehetőségünk.
13/20 anonim válasza:
Akik értelmesek, azok nem törődnek ilyen aprósággal, vagy aranyosnak találják, és van az az alsóbb rendű, mocskos társaság, anyuci apuci kicsi lánya, tudod, na az, az sajnos mindenbe beleköt. Ha elejted a labdát az a baj, ha nem, akkor az.
14/20 anonim válasza:
Miért lenne szégyen megfogni anyukád kezét? Néha 14 éves fiam is ezt csinálja.
15/20 anonim válasza:
18 eves vagyok es a mai napig van hogy spontan masok elott megfogom apa vagy anya kezet. Puszikat is adunk egymasnak es az se szegyen ha masok elott azt mondom hogy szeretlek. Egyaltalan nem gaz ne erezd magad emiatt kellemetlenul. :)
Mikor altalanosba jártam voltak olyan osztalytarsaim akik meg koszonni se voltak hajlandoak a szuleinek mert "jajjj de gaz" hol ott nem az.:)
17/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem az én is kézen fogva megyek anyuval az utcán vagy belémkarol!! Nagyon szeretem az anyukám!!!
21.L
18/20 anonim válasza:
Mi is mindig egymásba karolunk 20/L
19/20 anonim válasza:
Attól függ miért fogod meg. Ha azért, mert jártok az egy kicsit kellemetlen meg gondolom az egész város ezen csámcsog, de hagyd figyelmen kívűl. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!