Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akit egy fiú meg akar verni szerintetek ha megvédeném amit (megfogom) vonzódna hozzám?
Figyelt kérdés
2014. szept. 10. 21:27
3/7 Láttál már,de mégse :) válasza:
És miért akarnak megverni egy lányt?
Vagy ez is a terved része és te intézted?
4/7 anonim válasza:
1. ketlem h megveri
2. ketlem h ettol vonzodna hozzad
3. vigyazz, be ne egj ha esetleg lebecsulod a pasit
5/7 A kérdező kommentje:
nem én tervezem! én ilyen alattomos,undorító modszerhez nem folyamodnék. Nem tudom miért akarja megverni/ bár elég szánalmas hogy egyátalán egy fiú egy lányt meg akar verni...
2014. szept. 10. 21:32
6/7 A kérdező kommentje:
4# nek nem becsülöm le ,akkor inkább ugy írom hogy megprobálom megvédeni :DD
2014. szept. 10. 21:35
7/7 Kisboltos válasza:
szerintem egy férfi max hirtelen felindulásból üt meg nőt. ami ugye megbocsájthatatlan. azt azért nem hiszem, hogy előre megfontoltan, na odamegyek azt leverem a szitu.
érdekes is lenne.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!