Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális, hogy a...

Mennyire normális, hogy a "gyerek" ennyire le. Rja a családját?

Figyelt kérdés

Most végzős az egyetemen, dolgozik, edzik, minden baromságot bevállal, hétköznap nem ér haza este 9 előtt úgy, hogy reggel 6 körül már el is ment, szinte látni se lehet!!! Amikor munka miatt későn végez, akkor a vonatra hivatkozva inkább a barátjánál alszik + általában vasárnap is... Nem is tudom mikor volt hajlandó kinyitni a száját, hogy BESZÉLJEN, IDŐT TÖLTSÖN velünk. Szombatonként segít délelőtt, de utána visszatér a tankönyveihez.

Érdekes mód a barátjával minden este jut ideje telefonálgatni, velünk meg már nem...

2017. ápr. 9. 10:03
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Dolgozik

Tanul

Sportol

Segít otthon

Mit akarsz még?

2017. ápr. 9. 10:11
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

A mocskos kölke a tankönyvei felett gubbaszt?! Azt a teremburáját!

Nézd, egyrészt koránál fogva normális, mert az elsődleges közeg neki már a kortársi közege, tehát a haverjai. A leírás alapján teljesen normális élete van, edz, tanul, szocializálódik. És még segít is otthon.

Másrészt meg ha mégis arról van szó, hogy kerüli a veletek való beszélgetést, annak megvan az oka, és az okot mgagatokban keressétek.

2017. ápr. 9. 10:12
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Egyetemen tanul, dolgozik, edz, a barátjaival szórakozik, segít otthon. Erre ti azt mondjátok, "minden baromságot bevállal". Azigen. És azt kérdezed, miért nem tölt veletek időt. Talán mert ok nélkül támadjátok, szekáljátok egy teljesen normális, egészséges, aktív életmódért. Miről beszélgessen egy olyan családdal, akik szerint ez nem normális? Talán nem találja veletek a hangot, nem érzi már úgy, hogy megértitek, elfogadjátok, elege van a nyüstölésből. A kötelességeinek eleget tesz, de a szabadidejét nem veletek képzeli el.
2017. ápr. 9. 10:23
 4/8 anonim ***** válasza:
92%

Elkezdte elni a sajat eletet.

Jut ratok ideje, csak mar nem annyi, mint korabban....

Inkabb buszkenek kellene ra lenned, hogy igy tudja elni az eletet, munka, tanulas, edzes...

2017. ápr. 9. 10:26
 5/8 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%

Én nem vagyok rosszban a családommal, de egyszerűen van, hogy napokig, hetekig nincs kedvem beszélgetni velük. Amikor reggel kelek, este esem az ágyba és így telnek a napok, akkor nem mindig van téma.

Azt meg kifejezetten gyűlölöm, ha valaki kényszerít arra hogy beszéljek.

Teljesen normális dolog, hogy felnőttként valaki a saját életét kezdi el építgetni és a saját dolgával törődik. Felnőtt ember képes meghatározni, hogy mikor kinek a társaságára van igénye. Attól hogy erőlteted, csak még jobban megutáltatod magad.

2017. ápr. 9. 12:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak önállósul és saját maga akarja kezelni az életét.
2017. ápr. 9. 12:28
 7/8 anonim ***** válasza:

"edzik" már itt rájöttem,hogy egy primitív szülővel lesz dolgunk.

Pont mint nagyanyám akinek az a problémája hogy miért nem vagyunk ott állandóan,sehogysem tudod megmagyarázni neki hogy dolgozik mindenki, de épp aki kicsit többet jár hozzá a kedvenc a többi meg a hálátlan "lesesz*ar" gyerek.

2017. ápr. 9. 12:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem, hogy ez kamu kérdés..:D
2017. ápr. 9. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!