Mennyire normális, hogy a "gyerek" ennyire le. Rja a családját?
Most végzős az egyetemen, dolgozik, edzik, minden baromságot bevállal, hétköznap nem ér haza este 9 előtt úgy, hogy reggel 6 körül már el is ment, szinte látni se lehet!!! Amikor munka miatt későn végez, akkor a vonatra hivatkozva inkább a barátjánál alszik + általában vasárnap is... Nem is tudom mikor volt hajlandó kinyitni a száját, hogy BESZÉLJEN, IDŐT TÖLTSÖN velünk. Szombatonként segít délelőtt, de utána visszatér a tankönyveihez.
Érdekes mód a barátjával minden este jut ideje telefonálgatni, velünk meg már nem...
Dolgozik
Tanul
Sportol
Segít otthon
Mit akarsz még?
A mocskos kölke a tankönyvei felett gubbaszt?! Azt a teremburáját!
Nézd, egyrészt koránál fogva normális, mert az elsődleges közeg neki már a kortársi közege, tehát a haverjai. A leírás alapján teljesen normális élete van, edz, tanul, szocializálódik. És még segít is otthon.
Másrészt meg ha mégis arról van szó, hogy kerüli a veletek való beszélgetést, annak megvan az oka, és az okot mgagatokban keressétek.
Elkezdte elni a sajat eletet.
Jut ratok ideje, csak mar nem annyi, mint korabban....
Inkabb buszkenek kellene ra lenned, hogy igy tudja elni az eletet, munka, tanulas, edzes...
Én nem vagyok rosszban a családommal, de egyszerűen van, hogy napokig, hetekig nincs kedvem beszélgetni velük. Amikor reggel kelek, este esem az ágyba és így telnek a napok, akkor nem mindig van téma.
Azt meg kifejezetten gyűlölöm, ha valaki kényszerít arra hogy beszéljek.
Teljesen normális dolog, hogy felnőttként valaki a saját életét kezdi el építgetni és a saját dolgával törődik. Felnőtt ember képes meghatározni, hogy mikor kinek a társaságára van igénye. Attól hogy erőlteted, csak még jobban megutáltatod magad.
"edzik" már itt rájöttem,hogy egy primitív szülővel lesz dolgunk.
Pont mint nagyanyám akinek az a problémája hogy miért nem vagyunk ott állandóan,sehogysem tudod megmagyarázni neki hogy dolgozik mindenki, de épp aki kicsit többet jár hozzá a kedvenc a többi meg a hálátlan "lesesz*ar" gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!