Van valakinek normális kamasz gyereke?
Egyfolytában megy a panaszkodás a teljesen normális szülőkről, akik nem engedik el egy buliba a gyereket, esetleg nem nyakják i 100%-osan a feneküket.
Tudom, nem az én bajom, de most, hogy terhes vagyok, a kamaszkor is eszembe jut időnként, és el nem bírnék viselni egy ilyen nyafogós hisztérikát, aki szerint csak neki vannak érzései, és persze mindenki más hülye.
Fiatal vagyok még, de ilyen sose voltam, és nem akarom hogy a gyerekem ilyen legyen.
Akinek van kamasz gyereke, az szerint a szülő is hibás ilyenkor, vagy esetenként megtesz mindent, mégse elég. Tudom, nagyon esetfüggő.
De érdekelne néhány SZÜLŐI vélemény.
szia, nem biztos, hogy a szülő a hibas, ismerek olyanokat akik csaladban nevelik, nincs semmi gond megis hülye a gyerek.
sok szülőnek nincs ideje foglalkozni a gyerekkel, vagy gyereket nevel vagy penzt keres, főleg ha egyedülalló, és nincs apuka.
normális a lányom most 15 éves
pontosan tudja ismeri a család anyagi helyzetét és tudja ha tényleg fontos és kell valami akkor megfogja kapni ha nem azonnal hanem pár hónappal később de meg !
eddig a fiam is okés bár vele asszem több gond lesz de majd még alakítom kissé :)
a házimunkát elvégzik rendesen, amit kérek betartják, hazaszólás, időben hazaérkezés stb...
lekopoghatom h tényleg jó kamaszok és jó gyerekek
Utolsó, nem alkoholista, nem cigizik, nem kábítózik, és - bocsánat a szóért - nem qrválkodik.
Nem akarja megverni a szüleit (ezt is itt olvastam nemrég), felfogja, hogy a szülő dönt helyette bizonyos dolgokban. Korához képest reálisan látja a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!