Normális az anyám?

Figyelt kérdés

Azért nem visz el kórházba a (szerintem törött kezemmel)mert hogy ebbe is biztosan kamuzok,szimulálok...Mert 1 hónapja kaptam egy beírást mondtam hogy emiatt 3-as lesz a magatartásom(azelőtt meg azóta is magatartás-szorgalom 5-5-ös)..Most egy hete beírtuk az ellenőrzőmbe a jegyeket,nem mondtam meg a 3-ast mert hittem emlékszik,erre most kiakadt és ordibált velem hogy miért nem mondtam el,meghogy mit hazudok hogy már az esetkor elmondtam..

Aztán mondtam neki hogy nagyon fáj a kezem(gorkorival elestem)azt mondta mozog,nem látszik ,semmi baja majd elmúlik(HA NEM KAMU EZ IS)..Apámnak meg tele beszélte anyám a fejét hogy milyen kis hazudós,kamuzós görcs vagyok erre apám mondta h ne dramatizáljam túl a kezem..

Most mit csináljak?

2016. ápr. 28. 22:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
16%
Sürgősen tanulj tiszteletet
2016. ápr. 28. 22:41
 2/18 anonim ***** válasza:
75%
1-es ez vica- versa!!! Menj el vele sajat magad dokihoz. Szanalmasak az ilyen szulok! Nem ertem sok ember minek akar gyereket?!
2016. ápr. 28. 22:48
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
Menj el holnap egyedül (ha holnap is fáj).
2016. ápr. 28. 22:50
 4/18 anonim ***** válasza:
24%

nem okkal mondják, hogy hazudós vagy!

tudod...aki hazudik sokat, annak nem hisznek ha tényleg igazat mondd!

Én is így lennék anyukád helyében!

Vallj be mindent és légy őszinte!

Ha törve lenne a kezed akkor nem tudnád mozgatni, és fájna ! Azt a szüleid tudnák ha baj lenne!

mi a célod ezzel?

2016. ápr. 28. 22:53
 5/18 anonim ***** válasza:
84%

Hol fáj a kezed? Belilult?

Egyébként azt valóban elfelejthette anyád, hogy 1 hónapja mondtad, beírást kaptál és 3-as lesz a magatartásod. Ettől függetlenül nem kéne ordítani.

2016. ápr. 28. 22:53
 6/18 anonim ***** válasza:
17%
Nem, nem az
2016. ápr. 28. 23:02
 7/18 anonim ***** válasza:
64%

Ha nem dagadt be, meg nincs elszíneződve, nem zsibbad, és nem fáj annyira, hogy ne tudj legépelni egy ilyen kisregényt, akkor nincs eltörve. Ezt valószínűleg a szüleid is észrevették, ennyi.

Jegyeket meg ne titkolj el, rossz vége lesz. Én csináltam sajnos általános iskolás koromban, nem volt semmi értelme gyávának lenni. Inkább egyesével mondd meg, amikor megkapod, mint, hogy egyszerre lássa, és még csalódjon is, hogy hazudtál.

2016. ápr. 28. 23:10
 8/18 anonim ***** válasza:
87%
Tegyél jeget a kezedre! Amíg alszol akkor meg borogatást.
2016. ápr. 28. 23:43
 9/18 anonim ***** válasza:
80%
az elöbb még röplada sérülés volt...
2016. ápr. 29. 00:07
 10/18 anonim ***** válasza:
73%

Ezt már reggel olvastuk kicsit már verzióban.

Menj el a balesetire egyedül, eltörve biztos nincs, repedés esetleg lehet, de még bedagadva sincs.

2016. ápr. 29. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!