Normális az anyám?

Figyelt kérdés

Azért nem visz el kórházba a (szerintem törött kezemmel)mert hogy ebbe is biztosan kamuzok,szimulálok...Mert 1 hónapja kaptam egy beírást mondtam hogy emiatt 3-as lesz a magatartásom(azelőtt meg azóta is magatartás-szorgalom 5-5-ös)..Most egy hete beírtuk az ellenőrzőmbe a jegyeket,nem mondtam meg a 3-ast mert hittem emlékszik,erre most kiakadt és ordibált velem hogy miért nem mondtam el,meghogy mit hazudok hogy már az esetkor elmondtam..

Aztán mondtam neki hogy nagyon fáj a kezem(gorkorival elestem)azt mondta mozog,nem látszik ,semmi baja majd elmúlik(HA NEM KAMU EZ IS)..Apámnak meg tele beszélte anyám a fejét hogy milyen kis hazudós,kamuzós görcs vagyok erre apám mondta h ne dramatizáljam túl a kezem..

Most mit csináljak?

2016. ápr. 28. 22:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

4-es

Nem hazudott,mert elmondta amikor megkapta a beírást. Az anyja elfelejtette de ő nem hazudott.

2016. ápr. 29. 05:38
 12/18 anonim ***** válasza:
29%
Már ezzel az írással is hazudsz. Szar ember vagy.
2016. ápr. 29. 05:43
 13/18 anonim ***** válasza:
34%
Az anyád felelőtlen ha lusta elvinni dokihoz
2016. ápr. 29. 07:02
 14/18 anonim ***** válasza:
18%
Urjezus 4es remelm nem vagy szulo es soha nem is leszel az!!!!
2016. ápr. 29. 08:54
 15/18 anonim ***** válasza:
42%

1:este fél 11-kor már ágyban lenne a helyed

2:nem lehet eltörve a kezed és még megrándulva sem,ha tudsz gépelgetni

3:nekem 3 gyerekem van:13,11 és 9 évesek,ha beteg egyedül elsétál a gyerekorvoshoz,mint pl. tegnap délután is.

2016. ápr. 29. 09:27
 16/18 anonim ***** válasza:
59%

7-es, te sem tanultál sztem biológiát...

Már az is törésnek minősül, ha egy szilánk letörik belőle, az is tud lilulni, de attól még tud az ember gépelni, még ha fáj is... sőt én frissen kötözött hasonló jellegű sérüléssel helyesírási versenyre is mentem.

Amúgy meg nem tudom, hol tanultatok, de hogy ennyien nem tudnak szöveget értelmezni... a kérdező NEM hazudott. Egyszerűen vmiről beszámolt kb. egy hónapja, az anyja nem emlékezett rá, megtudta, és lehazugozta. És nem tudom, itt hol nincs tisztelet... az ténymegállapítás ebben az esetben, hogy az anyja nem normális, sajnos.

2016. ápr. 29. 13:28
 17/18 anonim ***** válasza:
27%
Hány éves vagy? Suli után menj el a sürgősségire, mondd hogy elestél (görkorit nem kell feltétlenül megemliteni) és fáj és szeretnéd hogy megröntgeneznék. Meg fogják csinálni ha kéred. Van taj kártyád, személyid? Ezeket mindenképpen vidd magaddal.
2016. ápr. 29. 19:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Na? Elmentél orvoshoz?
2016. ápr. 30. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!