Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A saját anyám gyűlöl engem,...

A saját anyám gyűlöl engem, mit csináljak? 15L

Figyelt kérdés

Az egész abból indul ki (szerintem), hogy nem voltam tervezett gyerek. Apám el is hagyott minket még kisebb koromban, anyám pedig annyira utál engem, amennyire csak lehet. (Soha nem törődik velem, gyakran szidalmaz és olyanokat is mondott már, hogy abszolút nem bánná ha meghalnék)

Tudom, hogy nem szállhatok vele szembe, de akkor kérlek segítsetek, mit csináljak? :(

2016. ápr. 23. 09:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmit, ez ellen semmit nem tudsz tenni, esetleg a nagyszüleid?
2016. ápr. 23. 09:04
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
Sajnos csak annyit tudsz tenni hogy 3 ev mulva elkoltozol es megszakitod vele a kapcsolatot.
2016. ápr. 23. 09:05
 3/7 A kérdező kommentje:

Egyetlen mamám van életben de ő is Erdélyben lakik (tehát eléggé távol)

De 18 évesen én még tanulni szeretnék, meg egyetemre járni, mégis hogy költöznék el támogatás nélkül?

2016. ápr. 23. 09:07
 4/7 anonim ***** válasza:
96%

Ugyanebben a helyzetben vagyok, most leszek 18 és szeptemberben megyek egyetemre.

Állami helyes képzés, kolesz, ösztöndíjak, diákmunka.

Reménykedek...

2016. ápr. 23. 09:21
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
Főiskolára/egyetemre próbálj majd meg államilag támogatott képzésre bekerülni. Nem könnyű, mert magasak oda a ponthatárok, de ha kitartóan tanulsz (jók a jegyeid), esetleg érettségi előtt össze tudsz hozni nyelvvizsgát is, akkor nem lehetetlen. Utána meg suli mellett vállalhatsz diákmunkát. Több diák is akik nem koleszbe mennek, 4-en 5-en kivesznek albérletet. Viszont a tényleges kérdésedre válaszolva sajnos ilyen helyzetben nem sokat tehetsz. Valószínűleg anyukád nem téged, hanem az elcs.szett életét gyűlöli. Gondolom próbáltál már vele beszélni erről többször is. Ha eddig veszekedésbe torkollott, vagy nem hallgatott végig, akkor írj neki egy levelet. Idén május 1-re fog esni az anyák napja. Lepd meg valami aprósággal, hogy érezze hogy igenis te a vérszerinti gyereke vagy ő pedig igenis egy anyuka mégpedig a te anyukád! Az ajándék mellé pedig add oda neki a levelet is. Írd le, hogy te megérted a nehéz helyzetét, de mivel apád lelépett már csak ti maradtatok egymásnak. Szeretnéd hogy ha szeretne és lehet időnként a volt férjére emlékezteted, de te ugyan úgy anyukádra is hasonlítasz. Szóval írj le mindent ami csak az eszedbe jut, de ne legyen bántó vagy sértő. Ha ezek után sem változik semmi, akkor sajnos csak magadra számíthatsz..
2016. ápr. 23. 09:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne legyenek illúzióid ő már mindig ilyen lesz
2016. ápr. 24. 23:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnos tenyleg nem fog soha szeretni vagy maskepp viselkedni mert egy buta, onzo es roppant primitiv. Elegge alacsony szinten lehet az intelligenciaja. Ha mar vallalt teged akkor kene hogy legyen benne nemi anyai erzes de mivel egy csepp sincs gondolom veled szerette volna megtartani apukadat ami nem sikerult, de ezen nem is csodalkozok. Ugy tunik nem veletlenul lepett le egy ilyen no mellol.. Arra ne gondoltal hogy megkeresd apukadat? Nagyszulok? Bentlakasos iskola jo messze? Kitartas!!!
2016. ápr. 27. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!