Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy anyám le...

Mit tegyek, hogy anyám le szokjon erről?

Figyelt kérdés

22 éves férfi vagyok. Külön költöztem , havonta haza járok a szüleimhez. Néha akad ugy, hogy a szüleimtől megyek dolgozni, általában autóval . 100 km az út.

Nagyjából ennyi a lényeg :

Anyám akárhányszor tőlük megyek dolgozni megkér, hogy hívjam fel ha odaértem . 1 órás az út kb . Ha 17:30 kor indulok, anyám 18:30 kor már hív, hogy odaértem e . Mindig elmondom, hogy felhívom ha odaértem .. Már ez is borzalmasan idegesítő, viszont a tegnapi :

Elmentem dolgozni 17:30, anyám hívott 18:30 . Közöltem vele, hogy nem tudok beszélni, most értem ide, lerakom mert nem tudok váltani .

Beértem a munkahelyre , az öltözök, stb . Majd megkezdem a munkát . Sietnem kellett, telefon a szekrényben maradt . Egy óra múlva kb 19:50 fele nézem , anyám nem fogadott hívás 8 plusz 2 db SMS , párom nem fogadott hívás 5 plusz 3 db üzenet . Közben felhívták a céget (szerencsére nem volt bent senki) illetve a kollégámnak írtak Facebookon, hogy mivan velem, mert anyukám nagyon aggódik .....

Ráadás : húzza a száját, ha este el akarok menni kocsival valahova, mert akkor addig nem tud aludni amíg oda vagyok

Elegem van !! Rengetegszer leültem már beszélni vele .. Tippek ??

2016. ápr. 24. 09:06
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
44%
Mibe kerülne 40-45 perc múlva rácsörögni, hogy anya, megvagyok, beértem, odaértem? Idegesítő, persze, de aggódik. Simán tehetnél ellene, ennyi.
2016. ápr. 24. 09:12
 2/26 A kérdező kommentje:
De a munkámat nem tudom végezni , mert ez lesz belőle ..
2016. ápr. 24. 09:13
 3/26 anonim ***** válasza:
57%

Anyádnak ideje lenne felfognia, hogy nem 2 éves vagy, akit állandóan ellenőrizgetnie kell, és jó lenne, ha nem hergelné a többieket is a mániájával.

Ezt az exem anyja is mindig eljátszotta, és ha nem értünk rá visszahívni, akkor totál ideges lett.

Könyörgöm, ezzel az erővel hívhatnád őt minden percben, mert kb. naponta jársz kocsival... áh...

2016. ápr. 24. 09:16
 4/26 anonim ***** válasza:
41%
de, ha vennéd a fáradságot, hogy rácsörögj, még mielőtt ő teszi, tudnád végezni. Így nem tudod...
2016. ápr. 24. 09:17
 5/26 anonim ***** válasza:
47%

Egyszerűen félt. Lehetne benned annyi empátia, ahogy hazaérsz, rögtön megcsörgeted. Fél perc. Te is lenyugszol, mert nem "zaklat" és ő is lenyugszik.

Hidd el, nem fog változni ezen a téren. Ha valaha szülő leszel, valamennyit talán majd megértesz belőle.

2016. ápr. 24. 09:18
 6/26 anonim ***** válasza:
26%
Állítsd választás elé.
2016. ápr. 24. 09:25
 7/26 A kérdező kommentje:
Felhívott, mielőtt odaértem volna . Pont álltam be a garázsba . Akkor mondtam hogy odaértem , de leteszem . Aztán rohantam . Miert en vagyok a hibás könyörgöm ?!
2016. ápr. 24. 09:27
 8/26 anonim ***** válasza:
50%
"Rendben megérkeztem! Pussz!" Elmentesz egy ilyen sms-t és elküldöd mindig ~2 másodperc.
2016. ápr. 24. 09:27
 9/26 anonim ***** válasza:
64%
Nem támogatom az ilyen jellegű kapcsolatokat. Megmondanám neki, hogy most BEFEJEZTÜK. Nem fogom hívni, nem fogok írni, nem fogom keresni, amíg fel nem dolgozza, hogy felnőttem és ki nem alakít magában egy normális hozzáállást. És ami a legfontosabb: be is tartanám! Nem támogatom azt, hogy valaki fenntart egy ilyen káros kapcsolatot, ahelyett, hogy kivívná a saját függetlenségét. Anyuci mehet pszichológushoz, ha szüksége van rá (Szerintem van), de nem engedném meg, hogy ilyen szinten rátelepedjen az életemre. A páromnak is megmondanám, hogy ignorálja anyámat. Ha nem megy, számot cserélek. A zaklatásnak is van határa és ez nekem már az! N32
2016. ápr. 24. 09:40
 10/26 anonim ***** válasza:
50%

Egy anya örökké aggódni fog, ezt ne felejtsd el.

Az a leghelyesebb ha mindig megelőzöd.Egy SMS pillanatok alatt megvan, és akkor nyugodt mindenki.

Ezt ne zaklatásnak éld meg, egyszerűen csak aggódik.

2016. ápr. 24. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!