Mit tegyek, hogy anyám le szokjon erről?
22 éves férfi vagyok. Külön költöztem , havonta haza járok a szüleimhez. Néha akad ugy, hogy a szüleimtől megyek dolgozni, általában autóval . 100 km az út.
Nagyjából ennyi a lényeg :
Anyám akárhányszor tőlük megyek dolgozni megkér, hogy hívjam fel ha odaértem . 1 órás az út kb . Ha 17:30 kor indulok, anyám 18:30 kor már hív, hogy odaértem e . Mindig elmondom, hogy felhívom ha odaértem .. Már ez is borzalmasan idegesítő, viszont a tegnapi :
Elmentem dolgozni 17:30, anyám hívott 18:30 . Közöltem vele, hogy nem tudok beszélni, most értem ide, lerakom mert nem tudok váltani .
Beértem a munkahelyre , az öltözök, stb . Majd megkezdem a munkát . Sietnem kellett, telefon a szekrényben maradt . Egy óra múlva kb 19:50 fele nézem , anyám nem fogadott hívás 8 plusz 2 db SMS , párom nem fogadott hívás 5 plusz 3 db üzenet . Közben felhívták a céget (szerencsére nem volt bent senki) illetve a kollégámnak írtak Facebookon, hogy mivan velem, mert anyukám nagyon aggódik .....
Ráadás : húzza a száját, ha este el akarok menni kocsival valahova, mert akkor addig nem tud aludni amíg oda vagyok
Elegem van !! Rengetegszer leültem már beszélni vele .. Tippek ??
Most tudok válaszolni , ne haragudjatok . Elolvastam az összes hozzászólást , leültem beszéltem vele . Remelem hatással lesz rá. Köszönöm szépen, örülök, hogy nem csak en gondolom ugy, hogy ez màr beteges..
Visszatérve nem azzal van a baj, hogy aggódik .. Lásd: beteg állatok az utakon . Hanem hogy ezzel engem terhel . Aggódjon, de akkor aggódjon csendben . Azért mert aggódik, ne kelljen már folyton hívogatnom ..
Igen, aggodnak az anyak, de tobbseguk normalis es nem kell 5 percenkent beszamolni arrol hogy jol vagy.
kerdezo, biztos hisztizes lesz belole, de par napig ne telefonalj. ertse mar meg hogy 22 es nem 12 eves vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!