Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Szülő nem engedi a gyermekének hogy 12-14 évesen ilyen filmeket nézzen.
Példa: jurrassic park a trex bekapja az embert és anyuka ráparancsolt, hogy takarja el a szemét.
Akármi kisebb dologért ez volt pl. A karibtenger kalózaiban a csontvázak.
16-17 éves korában még mindig ellenőrizve voltak a gépén az előzmények.
Engedély nélkül nem nézhetett filmet, sorozatot.
18 évesen alig engedték neki hogy igyon egy kis bort az asztalnál.
Amikor vendégségban vagyunk náluk látom rajta, hogy milyen rossz neki de elfogadja.
Amikor ott vagyunk én is elnyomva érzem magam 20 évesen.
2016. febr. 14. 17:00
1/5 anonim válasza:
Hát én is sokszor hasonlóan érzem magam 16 évesen :(
2/5 anonim válasza:
Ha tényleg igaz, akkor nagyon elkaszálták a szülők, mert a gyereket mindentől megóvták, ezért nem tapasztalt, továbbá vagy emiatt soha nem lesz önálló és a nyakukon marad, vagy ha sikerül kirepülnie a szülők szárnyai alól, el fog szaladni vele a ló, mivel mindent megpróbál majd bepótolni, amit eddig nem tehetett meg, és a tapasztalatlansága veszélybe is sodorhatja. Különben nem hülyült még bele a srác?
3/5 anonim válasza:
Azt, hogy túlféltik a gyereket.
4/5 A kérdező kommentje:
Lány
2016. febr. 14. 17:27
5/5 anonim válasza:
Én is így voltam/vagyok. Utálom. Amúgy tényleg nagy hülyeség a részükről. Annyit fognak elérni, hogy egyszer majd jól ,,elszabadul" mert nem bírja tovább. Akkor majd foghatják a fejüket...gondolom majd a világot fogják szídni miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!