Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám azt hiszi hogy hím...

Anyám azt hiszi hogy hím prosti vagyok pedig ez nem igaz. Hogyan győzhetném meg erről? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sokat vagyok idősebb nők társaságában, de ez a munkámból adódik, mert önkéntes segítő vagyok egy beteg idős emberekkel foglalkozó intézetnél. Alkohol betegek és egyéb betegséggel rendelkező emberekkel foglalkozom és többségük valóban hölgy. néha előfordul, hogy hazakísérek valakit és olyan is volt már, hogy én vittem haza valakit kocsival. Ezt anyám megtudta és fejébe vette, hogy én pénzt kapok ezektől a páciensektől és hogy bizonyos szolgáltatásokat is nyújtok nekik... pedig ez nem igaz és nincs is köztünk semmi azon kívül, hogy apróságokkal segítek amit tudok. Hogyan győzhetném meg anyámat erről?

2016. febr. 6. 10:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Tök egyszerű, mutasd meg neki a lakásod meg a kocsidat.

A hímprostik igen magas tarfival dolgoznak (már amennyire én tudom...), nagyon gazdag hölgyek a kuncsaftjaik, és rövid időn belül hatalmasat változik az életszínvonaluk.

Egy ismerős srácnál mi először erre figyeltünk fel: lakást vett, kocsit (nem Suzukit), és nagyon drága ruhákat és ékszereket hordott. Ő konkrétan férfi prosti lett, de ő férfi kuncsaftokat fogadott... Egy kis pénzért sok mindenhez volt gyomra.

2016. febr. 6. 10:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne próbáld meggyőzni. Minél jobban próbálod, annál jobban azt gondolja majd, hogy igaza van.
2016. febr. 6. 10:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarod meggyőzni? Én tuti benyögném, hogy jövő hónapban megnősülök, elveszem a 70 éves szeretőmet, muszáj, mert jön a gyerek.
2016. febr. 6. 10:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hú,ez nagyon gáz. A korodat nem tudom,de alapból fura,hogy dolgozol és nem hiszi el,hogy rendes állásod van. Eszembe jutott pár ötlet,de nem tudom mit próbáltál ki,azt sem,hogy az ő hogyan reagálna ezekre.

1, Leülsz vele szemben és minden nap részletesen elmeséled milyen napod volt,hogy kicsit belelásson abba,amivel foglalkozol és a hasonló helyzetekbe,amiket ő félreért.

2. Szólsz neki,hogy ő is tartson veletek,ha épp hazakísérsz valakit. Bizonyosodjon meg a saját szemével,hogy nem történik semmi.

3, Éreztesd vele,hogy milyen szar érzés,ha egy nyomorék "k.vanak" nézi a saját fiát és,hogy ennel jobban ismerhetne téged és bízhatna benned,mint hogy ilyeneket kitalaláljon. Elmagyarázhatod neki,hogy az önkéntességnek semmi köze a kur.valkodashoz,valahogy ég és föld a kettő. Inkább az esne neked jól,ha büszke lenne,mint a sok gyanúsítgatás.

4, Magyarázd el a családban valakinek,hogy anyukád hülyeséget képzel és beszéljenek a fejével.

5, Ha sehogy sem hiszi el szard le,hogy mit gondol... Rólam is gondoltak már egy csomó hülyeséget a szüleim,így utólagos is csak gratulálni tudnék nekik és kapnának egy hatalmas tapsot,hogy olyan sok hülyeséget beképzeltek alaptalanul... Szóval hajrá! :)

2016. febr. 6. 10:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Jól esik, hogy mások szerint sem velem van a gond.:) 27 éves vagyok, az lemaradt. Anyám egyre idegesítőbb a vádaskodásával. Olyat is a fejemhez vág, hogy én azért léptem be ebbe a segítő csoportba, mert az idős nőkhöz vonzódom és ott akarok fizetős kuncsaftokat szerezni magamnak... Ez egyenesen megalázó úgy gondolom. Annál jobban ismerhetne már, hogy tudja, hogy ez nem igaz. A rokonok fejét is ezzel tömi, egyre kínosabb a helyzet.
2016. febr. 6. 11:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem, hogy merül fel ilyen benne. Gondolom, tudja, hogy önkéntes vagy.

Na meg miért nézi ki belőled, hogy te idős, beteg nőkkel csinálod pénzért brrrrrrr

Szerintem a hímprostik sem idős, betegekkel foglalkoznak, hanem max. idősebb, de még csini nőkkel.

2016. febr. 6. 11:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez gáz. Szerintem ne hagyd magad, főleg az, hogy a rokonoknak is ilyeneket mond. Szerintem el kéne neked is mondanod a rokonoknak, hogy ez anyád idióta állítása miközben te meg önkéntes vagy és igazán büszke lehetne. Apukáddal nem tudsz beszélni esetleg?
2016. febr. 6. 11:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Apám több éve elhagyott minket, történetesen egy nálánál jóval idősebb és pénzesebb nő miatt.. Sokszor úgy érzem, mintha anyámban ezért is lenne egy tüske, hogy azt hiszi olyan vagyok mint apám, pedig abszolút nem. Nem igazán tudnám magam elképzelni jóval idősebb nő mellet. Az meg hogy pénzt is fogadnék el, az teljességgel kizárt.
2016. febr. 6. 11:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet h fölös energiapocsékolás győzködni, mert lehet, hogy minél jobban, hevesebben tagadod, annál jobban szúrni fogja a szemét az a dolog, hiába nem is így van és téved. Lehet, hogy valahogy hagyni kéne hogy elfelejtse, hát mert hiába is húznád föl magad pl azon, hogy nem hisz neked, ha eddig nem hitt, ez után se fog. Te nem hazudsz neki, te ezt tudod, neked a lelkiismereted tiszta, innentől nem kell foglalkozni ővele, higgyen, amit akar. Ha nem hisz neked, minek foglalkozol vele, fecsérled rá az időt, energiát? Majd lecsillapodik. Mert amúgy amíg tagadod és bizonygatod, addig is beszéltek róla, és annál többet és tovább fog rajta puffogni. Nehezebben felejti el, hogy megvádolt, minél többször fölemlegetitek. Szerintem csak mosolyogj ilyenkor max és hagyd ott. Ha nem bízik benned, ő baja, puffogjon csak nyugodtan magában, de téged ne vonjon bele, mert te tudod, hogy nem csináltál semmi rosszat, és nem létező dolgon minek felhúzni magad, ő meg gondoljon, amit akar, te tudod, hogy te nem tettél semmi rosszat, ha nem szeret téged, akkor hagyjad őt, mert semmi értelme, hogy beszélgessetek egymással, legalábbis erről nincs. Amúgy meg tényleg, hogyha nincs ilyen, akkor bizonyítani se tudja muterod, szóval, ilyen ügyekkel tényleg ne foglalkozzatok, ami nincs. Ügyet csinál a semmiből, mert önmagával nincsen talán megelégedve, és akkor keres másban is gyorsan valami hibát, hogy azon pattoghasson, és ne a saját hibáira kelljen odafigyelnie. Csak hagyd rá simán, kár az erőfeszítésekért, hogyha nem kíváncsi arra, amit mondasz neki, ő is elengedi a füle mellett amit te mondasz, akkor te minek tisztelnéd meg azzal, hogy nem engeded el, és végighallgatod az agymenéseit? Hát na!!:)
2016. febr. 6. 12:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Van valami abban,amit feltételezel,hogy közös nevezőt keres apukádban és benned. Elmondhatod neki ilyenkor,hogy te nem vagy olyan,mint ő és benned ez visszataszító érzést vált ki,így ne is hasonlítson hozzá...
2016. febr. 6. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!