Anyám azt hiszi hogy hím prosti vagyok pedig ez nem igaz. Hogyan győzhetném meg erről? (többi lent)
Tök egyszerű, mutasd meg neki a lakásod meg a kocsidat.
A hímprostik igen magas tarfival dolgoznak (már amennyire én tudom...), nagyon gazdag hölgyek a kuncsaftjaik, és rövid időn belül hatalmasat változik az életszínvonaluk.
Egy ismerős srácnál mi először erre figyeltünk fel: lakást vett, kocsit (nem Suzukit), és nagyon drága ruhákat és ékszereket hordott. Ő konkrétan férfi prosti lett, de ő férfi kuncsaftokat fogadott... Egy kis pénzért sok mindenhez volt gyomra.
Hú,ez nagyon gáz. A korodat nem tudom,de alapból fura,hogy dolgozol és nem hiszi el,hogy rendes állásod van. Eszembe jutott pár ötlet,de nem tudom mit próbáltál ki,azt sem,hogy az ő hogyan reagálna ezekre.
1, Leülsz vele szemben és minden nap részletesen elmeséled milyen napod volt,hogy kicsit belelásson abba,amivel foglalkozol és a hasonló helyzetekbe,amiket ő félreért.
2. Szólsz neki,hogy ő is tartson veletek,ha épp hazakísérsz valakit. Bizonyosodjon meg a saját szemével,hogy nem történik semmi.
3, Éreztesd vele,hogy milyen szar érzés,ha egy nyomorék "k.vanak" nézi a saját fiát és,hogy ennel jobban ismerhetne téged és bízhatna benned,mint hogy ilyeneket kitalaláljon. Elmagyarázhatod neki,hogy az önkéntességnek semmi köze a kur.valkodashoz,valahogy ég és föld a kettő. Inkább az esne neked jól,ha büszke lenne,mint a sok gyanúsítgatás.
4, Magyarázd el a családban valakinek,hogy anyukád hülyeséget képzel és beszéljenek a fejével.
5, Ha sehogy sem hiszi el szard le,hogy mit gondol... Rólam is gondoltak már egy csomó hülyeséget a szüleim,így utólagos is csak gratulálni tudnék nekik és kapnának egy hatalmas tapsot,hogy olyan sok hülyeséget beképzeltek alaptalanul... Szóval hajrá! :)
Nem is értem, hogy merül fel ilyen benne. Gondolom, tudja, hogy önkéntes vagy.
Na meg miért nézi ki belőled, hogy te idős, beteg nőkkel csinálod pénzért brrrrrrr
Szerintem a hímprostik sem idős, betegekkel foglalkoznak, hanem max. idősebb, de még csini nőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!