Szülők ti engednétek? És ha igen hogy győzhetném meg anyum?
hová a jó fenébe sietsz, kisangyalom???
én nem menekülnék a téma elől, mint anya, hanem odacsapnék az asztalra, hogy olyan gyorsan felejtsd el, ahogy eszedbe jutott, és addig meg se említsd, amíg 3 év kapcsolat nincs a hátad mögött, vagy gyűrű az ujjadon, vagy albérleti szerződés a kezedben.
a szülő háza nem galambház, te meg nem kispárna vagy, hogy ennyi idő után más mellett fetreng, nagyon ráérsz még...
Amikor én 16 éves voltam (ő akkor 20) anyám simán hagyta, hogy a barátommal együtt aludjunk. (Persze az óvszert folyamatosan "dobálta" hozzám.) Nem mintha szükség lett volna rá, mert a szexel fél évig várunk, szóval együtt alvásnak sem mindig nyögés a vége.
Bár nekem ilyen szempontból laza anyám van/volt, mert 14 évesen is elengedett úgy, hogy fiúnál alszok, azzal a feltétellel, hogyha szexelünk, akkor húzzunk gumit (bár 17 évesen veszítettem el.)
Gondolom ez neked nem sokat segít, esetleg anyukádnak meggyőzheted, hogyha úgyis szexelni akarnátok, akkor máshol szexelnétek, és csak árt azzal, hogy tiltja.
16-17 évesen "ideális" az első barátot "beszerezni."
Én néha elgondolkodom, hogy egy kamaszkori próbálkozás után, ami 12-13 évesen volt meg nálam, miért nyomtam el magamban homoszexualitást kb 22 éves koromig.
Aztán rájöttem, hogy a vallásos szüleimnek akartam megfelelni, most sokszor úgy érzem magam emiatt, hogy nem éltem meg a kamaszkoromat és most akarnám bepótolni, de ez nem megy.
Szóval ha én szülő leszek, akkor biztos, hogy humánusan fogom nevelni a lányomat vagy fiamat és nem szólok bele, hogy mikor kezdi meg a szexuális életét, max felvilágosítom hamarabb a különböző veszélyekről.
lehet látni, hogy péntek este van, tele van -énvagyokazistencsászár nekemmindentlehet kihaénnem- tinikkel, akik a felelős gondolkodással rendelkező felnőtteket lepontozzák...
édeseim, majd akkor is serényen nyomkodjátok a piros gombot, amikor nem lesz zsebpénz, nem lesz bulira, cigire, meg ha a dugásból hirtelen a -jesszusom, terhes vagyok- kérdéskörbe fogtok itt kerülni a gyakorin, mert nem mi fogunk éjszaka körmöt rágni miatta, hanem ti...
az helyett hogy azon nyígtok, jaj, de aludnék mellette, jaj, miért nem ajnároznak a szülők hogy 14-15 évesen már felnőtt életet akarok, de tartson el valaki, inkább szépen építsétek a jövőtöket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!