Szülők ti engednétek? És ha igen hogy győzhetném meg
anyum?
Figyelt kérdés
Én 17 leszek, a barátom pedig 4 évvel idősebb nálam és 3 hónapja vagyunk együtt (tudom, nem olyan sok idő), de szeretnénk már együtt aludni (tényleg csak alvás lenne!). Anyum viszont hallani sem akar a dologról, szerinte még túlságosan gyerek vagyok az együtt alváshoz, sőt szerinte még fiúznom sem kéne. Nem tudom hogy vehetném rá hogy itt aludhasson vagy én nála, ha szóba hozom mindig "menekül" a téma elől.
Ha akartok csinálni valamit azt nem csak éjszaka lehet:) Ezért nem értem miért csinálnak a szülők nagy ügyet az együtt alvásból:)
2015. ápr. 10. 22:25
12/26 anonim válasza:
Szerintem ha egy lányés egy fiu akik szeretik egymást nem tudják megállni a sexet ha egymás testét érzik, és egymáshoz bújva alszanak, fekszenek. Ha még is akkor nem szeretik egymást eléggé.
A szerelem, vágy, sex egybefonódik pont az érzelmek miatt. Friss szerelmes pár ilyen szituban nem tudja megállni hogy ne sexeljenek.
Nekem mint anyának ezzel nem lenne bajom 17 éves lányomnál, de ottalvást nem engednék 18éves korát nem töltötte be. Èn inkább egyedül hagynám öket egy doboz ovszerrel, de az ottalvás legyen 18 éves kora felett.
2015. ápr. 10. 22:26
13/26 anonim válasza:
Vicces amikor olyanok papolnak, akiknek fiatal korukban egy Bambi vagy egy Sportszelet volt az árfolyamuk.
2015. ápr. 10. 22:32
14/26 anonim válasza:
Jesszusom, le ülteted a lányodat és elmagyarázod neki, hogy védekezzetek vagy szedjen fogamzásgátlót, hogy ne csússzon be a baba, ennyi.
Állítom, hogy aki nem engedi + nem világosítja fel a csemetéjét, annak még inkább becsúszik a baba, + az ilyen szülők, az utolsó stádiumos daganatosként mennek el a kórházba, pusztán mert a nőgyógyászt is intim dolognak vélik.
2015. ápr. 10. 22:40
15/26 anonim válasza:
Na hát azért ne legyünk álszentek, mindenki tudja, hogy ha egy 17 és 21 éves pár először egy ágyba kerül, akkor ott nem az alvásé a főszerep. Én mondjuk engedném így is, szerintem 17 évesen már nem korai a dolog.
2015. ápr. 10. 22:44
16/26 anonim válasza:
Szerintem nem egészen 17 évesen, 3 hónapi ismeretség után még igenis korai, viszont a tiltással tényleg inkább az ellenkezőjét lehet elérni. Megpróbálnék megegyezni egy későbbi időpontban (mondjuk még 3 hónap - ha a srác komolyan veszi a kapcsolatot, ennyit még kibír, ha nem, legalább kiderül, mert lelép).
2015. ápr. 10. 22:50
17/26 anonim válasza:
Úristen mi ez a kamu duma, hogy szeretnél vele együtt aludni? Legalább az igazat írnád, hogy szeretnétek végre dugni, hihetőbb lenne a dolog.
Csak együtt alvás, mi? Hogy képzeljük el? Odamegy, fogat mos, felveszi a pizsamát, aztán hátat fordítotok egymásnak és jót alszotok? Aham, nyilván ez az amit nagyon szeretnél már, meg ő is nem is a dugást. Mesélj még...anyád se most jött le a falvédőről.
2015. ápr. 10. 22:54
18/26 anonim válasza:
Aludni...na tudod kit etess :D
2015. ápr. 11. 00:09
19/26 anonim válasza:
No hát ha tényleg csak alvás lenne, akkor aludjatok egy jót nappal. Holnap szombat, ebéd után dőljetek le pár órát aludni, ha ez olyan durva fontos :D
2015. ápr. 11. 00:10
20/26 anonim válasza:
Ja, ahogy az utolsó mondja, hívd meg ebédre, aztán utána ledőltök a kanapéra egy kis délutáni sziesztára, meg is lesz a közös alvás, hiszen úgyis csak ez minden vágyatok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!