Szülők ti engednétek? És ha igen hogy győzhetném meg anyum?
Nekem megengedték. Nem is kellett könyörögnöm, csak bejelentettem, hogy ma nálunk alszik a barátom, oké? Addig nem is találkoztak. Ez nálunk természetes, de másoknak elég fura lehet. Én akkor 16 voltam, és 2 hónapja jártunk, előtte való nap szeretkeztünk először.
Amúgy ez a fiúznod sem kellene dolog elég nevetséges. Azért 17 évesen egy lány már nem kisgyerek, a világ legtermészetesebb dolga, hogy érdeklődik a másik nem iránt (egyes esetekben a sajátja iránt).
Az egyik válaszolón viszont jót nevettem, aki írta, hogy 17 éves lány és 21 éves férfi kapcsolata milyen blablabla. LOL. Egy 21 éves hímnemű egyed az srác vagy fiú, semmiképp sem férfi.
Egyrészt egyetértek anyuddal, másrészt meg nem.
Közel 17 évesen szerintem nem vagy már annyira fiatal a fiúzáshoz, lehet barátod, csak felelősségteljesen szexeljetek (óvszerrel!).
Másrészt, 3 hónap az semmi. Ennyi idő után én sem engedném, hogy egy számomra szinte még idegen srác nálunk aludjon (ami persze nem alvás lenne, ezt kár is volt írnod, mi is voltunk ám ennyi idősek). Nem is értem, miért fontos ez? Találkozzatok napközben, meg este, aztán aludni menjen mindenki haza. Mindent meg lehet oldani együtt alvás nélkül is. Majd ha mondjuk már egy éve jártok, és komolynak tűnik a dolog, akkor esetleg.
Mondom ezt úgy, hogy 17 évesen albérletben laktam az akkori barátommal.
Leszavazógorillák! Jobboldalt, piros kis kéz, nyomjátok!
Valószinűleg abból nem csak alvás lesz. De a lényeg, hogy ha lesz valami, védekezzetek. Én fél évig aludtam úgy barátnőmmel, hogy nem szexeltünk. Fontos a kapcsolat, megvártam, nem volt ebből semmi baj...
Próbálj azokra a kommentekre koncentrálni ahol konkrét választ kapsz a kérdésedre. Valóban van egy határ, kor, ahol még nem érdemes belevágni, de te pont most lépsz be abba a korba, ahol ezek a dolgok megtörténnek. És 2015-höz képest viszonyítva még jó is (van aki már 13 évesen is dinnyét tud lopni a bugyijában).
Mennyire ismeri édesanyád a párod? Jó lenne ha beszélgetnének, csinálnátok közös programot, idővel megengedné, ez biztos. Szimpla kérésekből lehet nem fog változni a véleménye.
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
A koromról csak annyit, hogy még nyár előtt betöltöm a 17-et.
Tudom mindenki másképp vélekedik, de szerintem 4 év nem a világ vége. Az meg hogy 3 hónapja vagyunk együtt nem azt jelenti hogy csak annyi ideje ismerjük egymást.
A szüleim heti szinten 2-3x találkoznak vele és kedvelik, csak a korkülönbség az ami nem tetszik nekik vagy inkább csak furcsállják még.
És nem tudom ki hogy van vele de szerintem nagyon felemelő érzés mikor este bármikor magadhoz szoríthatod azt akit szeretsz, pláne úgy kelni hogy ott van melletted, mert bárki bármit mondd, de este a legmagányosabb az ember.
A szex megint egy más téma. Igen tudom hogy vannak igényei de tisztában van azzal hogy nekem is. Nem akarja siettetni, ha én nem akarom akkor vár, türelmes ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!