19 éves fiatokat engednétek összeköltözni a barátnőjével, akivel 8 hónapja vannak együtt?
Figyelt kérdés
Mindketten dolgoznak, heti többször együtt alszanak. Jól kijön mindenki mindenkivel.
Érveket és ellenérveket szeretnék. Köszönöm :)
2015. febr. 18. 20:33
1/15 anonim válasza:
Mivel nagykorú, nincs beleszólásod. Megy ha akar.
2/15 A kérdező kommentje:
Nyilván megy ha akar, mert nagykorú. De nem akarna rossz szájízzel elmenni otthonról. Szeretné ha a szülei támogatnák.
2015. febr. 18. 20:36
3/15 anonim válasza:
Én engedném mert írtad hogy mindketten dolgoznak tehát el tudják magukat tartani,8 hónap után már nagyon komolynak számít a kapcsolat és ha mindenki kijön mindenkivel akkor valószínűleg boldogok lesznek együtt.
4/15 A kérdező kommentje:
(a támogatást nem anyagilag értem)
2015. febr. 18. 20:37
5/15 anonim válasza:
első vagyok.
én 20 éves vagyok, párom 23, 3 hónap után összeköltöztünk, azóta 9 hónap eltelt. Ugyanúgy béke és boldogság van, nincs rossz szájíz. Megmondod a fiadnak, "fiam ügyesen, legyetek boldogok és azért látogass meg! hihih"
6/15 anonim válasza:
Lakva ismerszik meg az ember. Dolgoznak, megkeresik a lakhatásra valót, hagyd rájuk. :) Ha tévednek egymással kapcsolatban, az derüljön ki most, ne 2 év után összeköltözve.
7/15 A kérdező kommentje:
Én nem a srác anyukája vagyok :)
2015. febr. 18. 20:44
9/15 anonim válasza:
Szerintem a srác írta ki a kérdést.
Am nem értem, ha azt mondják nem mehetsz akkor nem mész? És ha 25 éves korodban is azt mondják? Ne engedélyt kérj, hanem jelentsd be, hogy "anyu-apu, boldogok vagyunk együtt, szeretjük egymást össze fogunk költözni, remélem velem örültök". Ha még a szülők engedélyére van szükséged, akkor nem vagy még érett a különköltözésre.
10/15 anonim válasza:
Nekem idősebb a fiam (23) de ha 19 évesen dolgozó emberként úgy döntött volna, hogy közös jövőt kezd a barátnőjével,és albérletben új életet kezdenek, akkor támogatnám, hiszen az ő élete, és neki kell megtapasztalni az élet dolgait. Nincs ebben semmi kivetni való. Bár hozzátenném, hogy bármikor jöhetnek enni, vagy ha csak kedvük van. Ha kell segítség akkor csak szóljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!