19 éves fiatokat engednétek összeköltözni a barátnőjével, akivel 8 hónapja vannak együtt?
Figyelt kérdés
Mindketten dolgoznak, heti többször együtt alszanak. Jól kijön mindenki mindenkivel.
Érveket és ellenérveket szeretnék. Köszönöm :)
2015. febr. 18. 20:33
11/15 A kérdező kommentje:
Nem, én a barátnő vagyok.
Arról van szó, hogy úgy szeretne eljönni otthonról, hogy az anyukája örül hogy együtt fogunk lakni.
Az "áldása" kellene...nem engedély. :)
2015. febr. 18. 20:57
12/15 anonim válasza:
Nincsenek érvek, ellenérvek. Menjenek, ha akarnak, max. visszatáncolnak majd, de ebben az esetben se úgy állj hozzá, hogy "én megmondtam előre".
Egyébként igen, korai, de ha ezt akarják, akkor tegyék.
13/15 anonim válasza:
én is 19 évesen költöztem el otthonról, a család nem repesett, de elfogadta. Tévút volt, meg kellett tapasztalni. Amennyiben önfenntartók akartok lenni, és nem valamelyik szülőpár gyarapszik egy eltartásra szoruló nagy gyerekkel, nem lenne ellene kifogásom. Jobb mielőbb megtapasztalni, mivel jár a való élet. Akkor is hasznára válik, ha a kapcsolat tönkremegy és végül hazatér a "gyerek".. Különélés során nő fel igazán az ember.
14/15 anonim válasza:
En engednem, elég álszent lenne, ha nem, mivel mi is ennyi idosen fel ev után költöztünk össze, ráadásul mi még tanultunk szóval anyagilag is tamogattak minket. Annak a híve vagyok én is, hha valami nem működik, akkor előbb derüljön ki, mint utóbb.
15/15 Savlekotő válasza:
Miért ha nincs áldás otthon marad anyukával? Akkor eleve kuka,19 évesen nem kell ennyire anyuci függőnek lenni,töke van és költözik,annyit mond h by..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!